BREAKING: Gouden Giraffe Event Awards verschoven, inschrijven kan tot en met 21 januari

07-12-2018 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Ook al was het best een lastige beslissing, om meerdere redenen is het een hele goede: de Gouden Giraffe Event Awards wordt verschoven. Learn from the Best gaat nu van december, naar 6 februari bij evenementenlocatie DUS in Utrecht. De Gouden Giraffe Awardshow verhuist van februari, naar maart/april. UPDATE: wat fijn dat de stroom events alsnog op gang komt!!!

EventBranche.nl trekt al enige jaren de kar van de Gouden Giraffe, nadat de collega's van HighProfile Events en CLC Vecta dat jaren daarvoor deden. Het trekken van die kar valt enorm zwaar, kost veel tijd, geld en energie, maar dient een veel groter doel, zodat er ook weer heel veel energie uitgehaald wordt. 'Natuurlijk zijn wij ongelooflijk trots dat de Gouden Giraffe in onze stal zit, maar hier is het doel veel groter: wij zien deze awards als de ultieme motor achter het claimen van een stevige rol binnen de marcom-budgetten, als een constante en als het bewijs van de impact en het effect van onze creatieve live momenten. Dat is zo ongelooflijk belangrijk voor onze hele branche, dat van uitstel zeker geen afstel komt!', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl die meteen van de gelegenheid gebruik maakt om de branche te activeren en te motiveren:

'Doe mee, schrijf in, pak het podium en profiteer van de langere inschrijftermijn (deadline 21 januari 2019) . Dus is er nog een evenement waar u overdonderd was, waar de impact er vanaf knalde, waar u echt geraakt werd, of eentje die gewoon ongelooflijk goed was: schrijf in! Gooi de schroom van u af, want deelname is goed voor u, voor de branche. En nee, het zijn niet altijd dezelfde bureaus die winnen, ook niet dezelfde merken, zeker niet als u het lef heeft ook gewoon mee te doen. De jury kijkt niet naar namen, maar naar creatieve keuzes icm impact.'

4 Reacties

@sjoerd en team @ 28-11-2018 16:36 uur
Sjoerd, team, een hele goede keus! En voel je niet onzeker. Dit ligt aan de branche niet aan de kwaliteit, jullie hebben er eindelijk ein-de-lijk een pracht award van gemaakt. Kom maar door eventers, it’s up to us.
@sjoerdenteam @ 28-11-2018 16:40 uur
Gewoon doorgaan Sjoerd! Als je iets opzet zit er altijd een minder jaar tussen. Kom op eventbranche, laat je horen en zien!
Pieter Bas Boertje @ 28-11-2018 17:24 uur
@ 10-12-2018 21:29 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 2. KNVB Campus

  De KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 3. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 4. XSAGA

  XSAGA is een concept- en productiebureau op het gebied van live-communicatie, evenementen en activaties.
 5. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners