Brand New Live Events en Zinnige Zaken slaan handen ineen

04-12-2017 - EVENEMENTENBUREAU MVO MVE - Brand New Live Events gaat een strategisch partnership aan met eventbureau Zinnige Zaken. Een duurzame samenwerking van eventbureaus met eigen specialismen. Naast cocreatie voor opdrachtgevers zullen Brand New Live Events en Zinnige Zaken proactief MVE-concepten (Maatschappelijk Verantwoorde Events) in de markt zetten.

'Brand New Live Events en Zinnige Zaken vormen samen een logische en duurzame combinatie. Zinnige Zaken heeft een sterkte positie opgebouwd in de markt van sociaal ondernemen en kan Brand New Live Events helpen antwoord te geven op maatschappelijke vraagstukken van klanten. Zinnige Zaken heeft een imposante track record als maatschappelijk eventpartner van o.a. Eneco, KLM, Mars, Philips, PWC en Rabobank. Omgekeerd kan Brand New Live Events Zinnige Zaken helpen om haar MVE-programma’s nog professioneler in te richten en te zorgen dat veel meer organisaties bekend worden met wat Zinnige Zaken voor hen kan betekenen', zo stellen Eiso Frederiks en Pascal Bouwman, directie van Zinnige Zaken.

Ook Brand New Live Events is blij met de samenwerking: 'Wij verzorgen al jaren uiteenlopende brand events voor klanten zoals Ziggo, Samsung en Facebook, maar wij zien daarnaast een groei in maatschappelijk verantwoorde en sociale events. Zinnige Zaken is al lange tijd specialist op dit gebied en wij hebben een wederzijdse ambitie ontdekt om samen verder te professionaliseren en uit te breiden. Gezamenlijk zullen wij in de toekomst dan ook met enkele vernieuwende concepten komen op het gebied van maatschappelijke events', zegt Chris Havinga, directeur Brand New Live Events.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners