Brancheborrel Haarlem: uitleg werkkostenregeling zorgt voor geschokte zaal

19-06-2012 - BRANCHEBORREL HAARLEM - De EventBranche Borrel in Haarlem gaat de boeken in als zeer geslaagd, maar zeker ook het plenaire deel zal niet snel vergeten worden. In de Lichtfabriek te Haarlem gaf Johan de Jong van Deloitte uitleg en vooral antwoorden rondom de WKR. 'Maar met deze regeling organiseert een bedrijf toch nooit meer een bedrijfsfeest?', was een angstige conclusie uit de zaal.

Samen met Sendsteps werd de korte maar krachtige uitleg van De Jong interactief gemaakt door stellingen en het stellen van vragen. Eerste opvallende feit: een overduidelijke meerderheid van de 150 aanwezigen bij het plenaire deel gaf aan niet goed op de hoogte te zijn van de WKR en de gevolgen. Dat resulteerde tijdens het vragen halfuurtje in een spervuur aan terechte vragen.

Omdat niet alle vragen beantwoord konden worden, start EventBranche.nl in samenwerking met Deloitte een WKR-loket (het formulier vindt u hieronder) waar u al uw specifieke vragen kunt stellen. Ook gaan we om tafel met Deloitte om wellicht kleinere kennissessies te starten. Wij houden u op de hoogte.

- Foto's, een videoverslag en een uitgebreid verslag van de geslaagde EventBranche Borrel in Haarlem vindt u woensdag in de EventBranche Nieuwsbrief.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.
 2. Jaarbeurs MeetUp

  Welkom bij hét vergadercentrum van de toekomst.
 3. Maessen Tenten

  Met Maessen Tenten is de oplossing nooit ver weg en zijn de mogelijkheden talrijk.
 4. ss Rotterdam

  Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend...
 5. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners