Brancheborrel+bij+decorateur+DCRT%3A+run+op+workshops
Nieuws

Brancheborrel bij decorateur DCRT: run op workshops

EVENTBRANCHEBORREL - De EventBranche Borrel strijkt op maandag 14 september neer in het pand van decorateur DCRT in Aalsmeer. Daarmee is hét netwerkevenement voor iedere eventprofessional op voorhand al anders dan anders. Zeker omdat er 4 interessante workshops te volgen zijn. Let op: er is maximaal plek voor 250 eventprofessionals en ook de workshops zitten al bijna helemaal vol.

'Ieder evenement verdient een eigen en unieke benadering. DCRT is de absolute specialist als het gaat om styling, inrichting en decoratie. DCRT werkt vanuit 4 pijlers: Concepten, Bloemen & decoraties, meubelverhuur en standbouw. Door deze te combineren zijn wij in staat om een totaal aanpak te verzorgen voor uw evenement', aldus het team van DCRT dat er naar uit kijkt om vele tientallen eventprofessionals te ontvangen in een wel heel bijzondere setting.

Voor u als bezoeker, niet alleen een interessant kijkje achter de schermen van een decorateur, een ideale mogelijkheid om effectief te netwerken, maar ook nog eens het evenement om deel te nemen aan een boeiende workshop.

IS DE GEWENSTE WORKSHOP VOL? LAAT JE DAN OP DE WACHTLIJST ZETTEN VIA: elin@eventbranche.nl.

Bekijk hier het workshop-programma:


Workshop: Nieuwkomers op de EventBranche Borrel

Het EventBranche-team neemt u mee in de wondere en effectieve wereld van EventBranche.nl. Een bijeenkomst speciaal voor de nieuwkomers op de EventBranche Borrel met alle informatie over EventBranche.nl, interessante feiten en cijfers uit de branche en een aantal tips om optimaal te profiteren van het EventBranche.nl-platform.


Workshop: Eten en drinken als bindende factor

Een workshop over het culinaire onderdeel van uw evenement. Geen ingewikkelde conceptfood, maar een workshop over simpele en oh zo lekkere amuses. Indruk maken met simpele gerechtjes, met smaak en met uiterlijk. Proef, raak geïnspireerd, ontvang tips en neem recepten m
ee naar huis.

EventCulinair
Greame NoonWorkshop: Wat doet styling met je event?

Styling van een evenement. Te vaak nog onderbelicht, terwijl het zo sfeerbepalend is voor de beleving die u wilt creëren op een evenement. De workshop, gegeven door Esther Jostmeijer (bekend van oa VT WONEN) geeft antwoord op een aantal vragen, die voor iedere eventprofessional interessant zijn.

Esther JostmeijerWorkshop: BlackTrax, dé technische innovatie voor events

Wie audiovisuele hulpmiddelen louter inzet als drager van content mist de helft van de kracht. Wie het alleen gebruikt om sfeer te creeeren, mist de andere helft. Komen deze twee samen, dan is de audiovisuele toepassing op uw event van grote toegevoegde waarde. Met BlackTrax ontstaan bovenop die meerwaarde ongekende mogelijkheden.

Jurlights
Menno Broere>> De EventBranche Borrel is gratis toegankelijk voor leden van EventBranche. Bent u nog geen lid en wilt u wel een keer onze EventBranche Borrel bijwonen?

Neem dan contact op met elin@eventbranche.nl

Bent u lid van EventBranche dan heeft u een uitnodiging per e-mail ontvangen. Via de link in deze mail kunt u uw registratie actief maken. Heeft u een vouchercode ontvangen?
Klik dan hier

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.