Bovemij+zet+evenementen+centraal+in+relatiemarketing+campagne
Cases

Bovemij zet evenementen centraal in relatiemarketing campagne

Bovemij heeft als financieel dienstverlener al bijna 60 jaar alles onder één dak voor bedrijven in de mobiliteitsbranche: verzekeringen, financieringen, rechtshulp en data. Klanten zijn zich daar nog niet altijd van bewust. Met een relatiemarketingstrategie - bestaande uit diverse eventconcepten - brengt Bovemij daar samen met D&B Eventmarketing verandering in.

De relatiemarketing campagne en bijhorende evenementen-strategie moet de vernieuwde organisatiedoelstellingen van Bovemij laden, vormgeven en uitdragen."Door events als middel in te zetten, versterken we de propositie 'Bovemij helpt je succesvol te ondernemen'. Onder de noemer 'Kom verder bij Bovemij is een jaarkalender met relatiemarketing evenementen ontwikkeld.

Serie evenementen
Het kick-off event Bovemij Bedrijfsboost voor een select aantal klanten, was de aftrap van de campagne, waar later dit jaar ook nog Bovemij Werkplaats, Mobility Masters, Bovemij Familiedag en het Bovemij Mobiliteitsfestival. De Bovemij Bedrijfsboost stond in het teken van de opkomst van de elektrische auto. Met het thema 'The Future is Electric' werden managers en eigenaren van autobedrijven meegenomen in de kansen van elektrische voertuigen en wat dit betekent voor de inrichting van hun bedrijven. Diverse sprekers spraken over elektrische auto's, de toekomst van mobiliteit en Tom Coronel motiveerde de bezoekers om succesvol te ondernemen.

Naast infromeren en inspireren kregen de bezoekers, volledig passend binnen de missie van Bovemij 'ondernemers helpen succesvol te ondernemen', praktische handvatten tijdens zogeheten sleutelsessies. Van tips om je werkplaatsomzet op peil te houden tot adviezen om elektrische voertuigen te verkopen. Al die tips en learnings vormen ook een deel van de opvolgende evenementen. Doel: de waardevolle bijeenkomsten aan te laten sluiten op de wensen en verwachtingen van de doelgroep.

Relatiemarketing en evenementen:

>> Relatie evenement organiseren: wat en waarom?
>> Wat is de kracht van een goed relatie evenement?

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.