Bizar+dodelijk+ongeval+na+bedrijfsfeest%3A+zaak+heropend
Nieuws

Bizar dodelijk ongeval na bedrijfsfeest: zaak heropend

BEDRIJFSFEEST - Begin 2011 kwam een 22-jarige teamleider na afloop van een bedrijfsfeest in Achterveld om het leven. De man werd na een ruzie dodelijk aangereden door een 20-jarige collega. De rechter zou begin mei uitspraak doen, maar de zaak is heropend, omdat er nog veel vragen onbeantwoord bleven.

Na afloop van het bedrijfsfeest in Achterveld zou een aantal collega's ruzie hebben gekregen over wie er naar huis kon rijden. Enkele collega's hadden te veel gedronken. De onenigheid die volgde escaleerde, waarop een collega er te voet van door ging. De 20-jarige verdachte, niet in het bezit van een rijbewijs, stapte vervolgens in de auto van zijn teamleider om achter de collega aan te gaan. Toen de verdachte onverrichter zake terugkeerde, reed hij vlakbij de feestlocatie zijn teamleider aan. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De verdachte hoorde eerder al 14 maanden tegen zich eisen. Volgens de rechtbank zijn er nog te veel vragen rondom het ongeval niet beantwoord en wordt de zaak heropend.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.