Bijzondere+spreker+op+EventBranche+Borrel+Studio+A12%3A+Danny+Mekic
Nieuws

Bijzondere spreker op EventBranche Borrel Studio A12: Danny Mekic

EVENTBRANCHEBORREL - Dankzij een samenwerking met Quality Bookings presenteren EventBranche.nl en Studio A12 Danny Mekic als spreker op de EventBranche Borrel van maandag 8 april. Mekic is uitgeroepen tot beste jonge ondernemer van Nederland en is regelmatig expert in diverse media.

De 24-jarige Danny Mekic is afgelopen jaar uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Naast het runnen van zijn eerste bedrijf, dat hij op 15-jarige leeftijd oprichtte, is hij actief als docent in het HBO en WO, mediator, new business en new media consultant, investeerder, jurist, opiniemaker en panellid in het Radio 1 economenpanel.

Hoe richt je op jonge leeftijd een succesvol bedrijf op? Hoe combineer je het opzetten en aansturen van een organisatie met zelfontplooiing, het opdoen van inspiratie en het uitbreiden van je netwerk? Hoe is het om als 20’er te werken voor topbestuurders van beursgenoteerde bedrijven? Wat is het belang van academische zelfontplooiing voor (jonge) ondernemers? Wat betekent social media voor netwerken en het middenmanagement en bestuurders van grote bedrijven, en hoe kunnen social media gebruikt worden voor kwaliteitsbewaking en -verbetering?

Het plenaire deel met Mekic als spreker start om 17.00 uur. De gastenlijst voor de Brancheborrel in Studio A12 loopt inmiddels aardig vol. Voorlopig kunnen alleen abonnees zich inschrijven met 1 relatie. Mochten er nog plekken overblijven dan zal op een later tijdstip de open inschrijving worden gestart. 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.