Bienvenue Hospitality sluit zich aan bij Toppers Professionals, FreeJobz, Uitzendkrachtig

24-02-2017 - EVENEMENTENPERSONEEL - 'De activiteiten van Bienvenue Hospitality passen perfect in ons portfolio', aldus Teun ten Have (32) directeur-eigenaar. 'Toppers Professionals heeft haar thuisbasis in Doetinchem, UitzendKrachtig in Driebergen en FreeJobz in Amsterdam. Bienvenue bedient, vanuit Maastricht, de regio Zuid-Limburg.'

Maurice Koch van Bienvenue motiveert de verkoop van Bienvenue als volgt: 'Gelijktijdig met het opzetten van Bienvenue hebben wij het online planningssysteem ‘Shooble’ voor uitzendbureaus en horecaondernemingen opgezet. Shooble heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Wij moesten een keuze maken, die overigens niet gemakkelijk voor ons was. Doorgaan met deze twee mooie bedrijven was geen optie. Wij kennen Teun, maar ook zijn bedrijven, als gebruiker van Shooble. Wij vinden dat Bienvenue goed past bij de manier van werken van Teun.'

Volledig digitaal
Alle vier horeca uitzendbureaus werken volledig digitaal. 'Dit levert, naast snelheid en bereikbaarheid, (24/7 h wie kan dat zeggen), ook veel voordelen op voor de opdrachtgevers. Zij hebben en houden volledig overzicht over hun opdrachten en de medewerkers die hun gaan versterken. De vier bedrijven werken met jonge mensen die opgeleid zijn voor de horeca of zich daarin al bewezen hebben', vertelt Ten Have. 'Het is tegenwoordig lastig om gekwalificeerd- en enthousiast horeca- en evenementenpersoneel te vinden, dat merken wij als horeca-uitzend-organisatie ook. Maar toch lukt het ons keer op keer om een sterk, professioneel en servicegericht team samen te stellen. Wij besteden veel aandacht aan de werving en selectie en daar waar nodig scholen wij bij. Als professioneel horeca-uitzendbureau zijn wij van mening dat wij onze opdrachtgevers alléén van goede service kunnen voorzien, wanneer onze medewerkers hiertoe geschikt zijn. Het gaat om de glimlach van de gasten, daar draait het bij ons om. Die glimlach doet ons en onze opdrachtgevers goed.'De overige labels:
FreeJobz (opgericht in 2000) is het Amsterdams uitzendbureau. Medewerkers kunt u tegenkomen tijdens festivals en events zoals in de Amsterdam Arena, of bijvoorbeeld tijdens beurzen in de RAI.

Toppers Professionals (opgericht in 2003) is een creatief, full-service projectbureau dat bedrijven en organisaties 24/7 h ondersteunt tijdens events, horeca, levert enquêteurs, promotieteams en niet te vergeten chauffeursdiensten.

UitzendKrachtig (opgericht in 2010) voorziet de markt al jaren van ervaren, flexibel horecapersoneel. Doordat alle intercedenten ruime ervaring hebben in de horeca-, catering en evenementenbranche, weten zij op elke locatie en evenement het juiste personeel te leveren.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Klap Verzekeringsmakelaar

  Als professional zorgt u ervoor dat uw evenement een feest wordt. Daar wilt u van verzekerd zijn, en uw klanten ook!
 2. Traffic Support

  Traffic Support is uw partner als het gaat om verkeersbegeleiding bij bouw- en infrastructurele werken of bij...
 3. Booz event design

  Boozed is een creatieve, flexibele partner op het gebied van events. Je kunt...
 4. Sendsteps B.V.

  De stem van uw publiek! Vergroot het gevoel van betrokkenheid door de...
 5. Verhuurbedrijf Zuid Holland

  ALLES IN 1X GOED! …. IS DAT MOGELIJK?

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners