Ben+jij+opdrachtgever+van+communicatie+of+marketing+events%3F+Wij+hebben+een+dag+vol+kennis
Nieuws

Ben jij opdrachtgever van communicatie of marketing events? Wij hebben een dag vol kennis

The Next Event komt er weer aan! Het awardwinnende kennis evenement (zilver bij Best Event Awards 2018, trade shows) zet de good old beurs op zijn kop: geen stands met banners en vlaggen, of immens grote stands van tonnen, nee op The Next Event hebben de bedrijven uit de eventbranche een woonkamer om in kennissessies hun kennis en ervaring te delen. De bezoekers, louter opdrachtgevers, vormen hun eigen programma en gaan met een ongekende dosis kennis en inspiratie naar huis.

Begin 2024 kun jij er ook weer bij zijn. Op 17 januari is de Fokker Terminal in Den Haag de locatie waar je naast vele kennissessies, een gouden netwerk en diverse masterclasses ook nog eens mee kunt genieten van de nieuwsjaarsborrel voor de eventbranche: TAKE OFF 24.

Waarom je naar The Next Event moet?

Als marketeer of communicatieprofessional, maar ook als PA, secretaresse, HR manager of ieder andere verantwoordelijk voor events en live binnen jouw merk, bedrijf of organisatie, stel je jouw eigen kennisprogramma samen. Voor het event kies je uit de vele tientallen woonkamersessies de onderwerpen van jouw keuze en reserveer je stoelen voor de diverse masterclasses. Daarnaast is het heerlijk toeven: geen duizende bezoekers, maar slechts enkele honderden gelijkgestemde opdrachtgevers.

Is er dit jaar een thema?

Na de positieve feedback van de afgelopen edities (The Next Event krijgt altijd rond de 8 gemiddeld van haar bezoekers) bleek er behoefte aan het wat meer duiden en groeperen van de kennissessies op de vloer. Mede daarom is The Next Event 2024 verdeeld in 4 thema's:

- Digitalisering: AI, Metaverse, nieuwe tools die de beleving versterken, technologische ontwikkelingen, etc

- Duurzaamheid: wat heeft de eventbranche te bieden om jouw evenement stap voor stap te verduurzamen

- Event ROI: gedragsverandering, trajectmatige aanpak, strategische inzet van events, etc

- EvenementOrganiseren: praktische tips en hulp om jouw 'next' event nog beter te maken

Kunnen bedrijven en professionals uit de eventbranche zelf ook aanwezig zijn?

Ja dat kan, maar dan alleen als kennisdeler. Er is nog een zeer beperkt aantal woonkamers beschikbaar waar we jou graag helpen om de meest waardevolle kennissessie neer te zetten. Deel jouw kennis, expertise en ervaring en bindt op die manier prospects aan je.

Daarnaast zijn ook alle branchegenoten, even als de opdrachtgevers, van harte welkom op het nieuwjaarsevenement in onze branche TAKE OFF 24, eveneens in de Fokker Terminal in Den Haag. Die nieuwjaarsborrel begint om 16.30 en eindigt om 19.00 uur.

Hoe kom ik op de gastenlijst?

The Next Event Bezoekers:
Ben je opdrachtgever van marketing of communicatie events? Dan kun je jezelf inschrijven voor 99,- euro krijg je twee tickets voor een dag vol kennis en inspiratie.

The Next Event Kennisdelers:
Ben je eventexpert, een eventbedrijf, boek dan nu nog één van de allerlaatste woonkamers voor jouw kennissessies. 

TAKE OFF 24 - nieuwjaarsborrel
Iedereen is welkom, schrijf je snel en eenvoudig in en kom proosten op het nieuwe jaar en netwerken met vele branchegenoten en opdrachtgevers

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.