BedrijfsEntertainment.nl en EventBranche.nl gaan preferred partnership aan

13-07-2018 - ENTERTAINMENT ARTIESTEN - Gespreks,- en sparringpartner voor alle entertainmentvraagstukken en een portal met uitgebreid en bovenal kwalitatief entertainment voor de zakelijke evenementenmarkt waar je heel simpel kunt zoeken, beschikbaarheid checken, een offerte aanvragen en boeken. Dat is het kraakheldere concept van BedrijfsEntertainment.nl, dat zich vol richt op de markt van business events. Om die reden en de jarenlange samenwerking op onder meer de BeachBrancheBarbecue, gaan BedrijfsEntertainment.nl en EventBranche.nl / EvenementOrganiseren.nl een preferred partnership aan.

Achter het nieuwe platform zit AT Bookings, het artiestenbureau waar vele artiesten hun live-carrière gestart zijn. BedrijfsEntertainment.nl verzorgt de (muzikale) invulling van zakelijke evenementen waarbij de focus ligt op het matchen tussen van doelgroep, gelegenheid en entertainment. Die meerwaarde en het partnership met EventBranche.nl kwam tijdens #BBBQ18 al tot uiting. BedrijfsEntertainment.nl zette strandclub WIJ op de kop met onder meer Martijn Fischer, Shermanology en DJ Jean.

Sparringspartner
“Onze kennis en jarenlange ervaring in het management en boeken van artiesten, in combinatie met een vernieuwende, servicegerichte klantenaanpak richting de zakelijke markt maakt ons tot een unieke sparringpartner voor de invulling van entertainment tijdens  evenementen” aldus Annelot Nijkamp en Jeroen Baak van BedrijfsEntertainment.nl. "Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en zullen rondom onze LIVE momenten het brede aanbod van BedrijfsEntertainment.nl zeker het podium gaan bieden",  aldus Robin van Leeuwen van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl. “Het betekent niet dat we andere entertainment bureaus uitsluiten, sterker nog samen moeten we de meerwaarde van een goed entertainmentbureau voor het laten slagen van uw evenement bloot leggen. BedrijfsEntertainment.nl zal daar in ieder geval een kartrekker in zijn.”

 

Foto: Jordi Wallenburg

1 Reacties

Wellicht het overwegen waard om ook een samenwerking met FESPANederland aan te gaan. Daarin zijn alle bedrijven vertegenwoordigd die voor de aankleding van een event kunnen zorgdragen.
Cees Koedijk @ 14-07-2018 20:59 uur

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners