BeachBrancheBarbecue+op+4+juli%3A+inschrijving+geopend
Nieuws

BeachBrancheBarbecue op 4 juli: inschrijving geopend

STRANDPAVILJOEN - De inschrijving voor de BBBQ, het jaarlijks terugkerende feestje van de eventbranche, is dit jaar op maandag 4 juli bij Strandclub WIJ. De inschrijving is inmiddels geopend.

>> INSCHRIJVEN VOOR DE BBBQ

Wanneer?
Op maandag 4 juli hopen we weer veel branchegenoten te verwelkomen voor alweer de 13e editie van de BBBQ.

Waarom?
Organisator Diederick van Eeden: 'We leven in een tijdperk van relatiemarketing, teambuilding en samenwerking, alleen de evenementenbranche zélf lijkt dat weinig toe te passen. Door het jaar heen is men vaak te druk met de organisatie en voorbereiding van evenementen, met juni als een van de topmaanden. Bij de meeste evenementenbureaus volgen dan 2 maanden die aanzienlijk rustiger zijn. Een mooi kruispunt om eens informeel bij elkaar te komen.'

Wat?
Gezellig met z’n allen rondom de barbecue, genieten van de zon, de rosé en een overheerlijke barbecue. Voor de sportievelingen is er het BBBQBeachvolleytoernooi onder de bezielende leiding van All Season Sports. Optredens van 3 toppers uit de Voice: Pearl Jozefzoon, Bart van Overbeek en Raffaëla Paton...En na afloop gezellig met z’n allen naar Crazy Piano’s. . . .

Waar?
Strandclub WIJ in Scheveningen.

Voor wie?
Voor mensen werkzaam in de evenementenbranche. Maar het is niet de bedoeling dat de ‘stagiaire van de stagiaire’ ook komt. Want ondanks dat het een gezelligheidsbijeenkomst is, willen we ook een beetje netwerken.

Hoeveel?
Je eigen bijdrag aan dit evenement bedraagt slechts € 35,00 per persoon, inclusief een uitgebreide barbecue en 10 consumptiebonnen. (bier + fris = 2 bonnen, wijn = 3 bonnen)

Inschrijven:
http://www.beachbranchebarbecue.nl/registreren/

Contact organisatie
Heb je vragen voor de organisatoren van de BBBQ of heb je een leuk sponsor item? Neem dan contact op met:
Van Eeden Evenementen
Pieter Klaarhamer
070-3655628
info@beachbranchebarbecue.nl
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.