BeachBrancheBarbecue%3A+eerste+artiest+bekend%2C+al+richting+de+100%2C+beachvolleybal+en+Expeditie+Robin+de+Luxe
Nieuws

BeachBrancheBarbecue: eerste artiest bekend, al richting de 100, beachvolleybal en Expeditie Robin de Luxe

BEACHBRANCHEBARBECUE 2016 - Het is en blijft het grootste en mooiste feest van de eventbranche: #BBBQ16 wordt ook dit jaar weer het feest waar iedere eventprof bij moet zijn. Voor het eerst bij Strandclub WIJ en binnen 48 uur al vele tientallen inschrijvingen. We tikken de 100 al aan, dus schrijf snel in, met het hele team, want dit is het perfecte bedrijfsuitje voor onze branche zelf.

>> INSCHRIJVEN #BBBQ16 OP MAANDAG 4 JULI STRANDCLUB WIJ SCHEVENINGEN

Natuurlijk ook dit jaar weer in perfecte samenwerking met een groot aantal partijen. Zo heeft AT Bookings aan de hand van de enquetes van vorig jaar een nieuw entertainmentprogramma in elkaar gezet. Twee dagen na de officiele inschrijfopening presenteert AT Bookings de eerste artiest: Sarah-Jane. 'Ze was de verrassing tijdens Eurosonic Noorderslag 2015, de winnares van de Amsterdamse Popprijs 2014 en is NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent. Een paar prestaties die zangeres Sarah-Jane al op haar naam heeft. En dit is pas het begin', aldus AT Bookings, die dit jaar een compleet nieuw concept neer zal zetten.

Natuurlijk verzorgt All Season Sports wederom het beachvolleybaltoernooi, ideaal om als bedrijf of als partnerbedrijven aan deel te nemen. Dit jaar kunt u ook deelnemen aan Expeditie Robin Deluxe onder leiding van Flitz Events. Inschrijven gaat heel eenvoudig via de inschrijfsite van deRegistratiebalie, waar ook heel eenvoudig per team ingeschreven kan worden.

>> INSCHRIJVEN #BBBQ16 OP MAANDAG 4 JULI STRANDCLUB WIJ SCHEVENINGEN


Onderstaande eventbedrijven maken uw BeachBrancheBarbecue 2016 mogelijk:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.