BeachBrancheBarbecue+dit+jaar+op+nieuwe+locatie
Nieuws

BeachBrancheBarbecue dit jaar op nieuwe locatie

De BeachBrancheBarbecue van Diederick van Eeden is en blijft een beroemd en 'berucht' netwerkevenement voor de eventbranche. Dit jaar verhuist de BBBQ naar Strandclub DOEN!. Noteer maar vast in de agenda: 5 juli.

Foto: Photonic.nl

'Na 11 mooie jaren verhuizen we naar de andere kant van Scheveningen, en wel naar Strandclub DOEN!', aldus Van Eeden. 'De branche is constant in beweging, ook qua locaties. Als organisator van hét event of the year kunnen we niet achter blijven. We zijn overigens 11 jaar met veel plezier te gast geweest bij de Beachcompany', benadrukt Van Eeden. 'Maar de Doen! sluit beter aan bij de verwachtingen van de branche. Maar veel van het goede blijft gehandhaafd, zoals het volleybaltoernooi olv All Season Sports en de afterparty in Crazy Piano’s. Nieuw is wel de communicatie en registratiesite van Event Sites.'

Wanneer?
Op maandag 5 juli is iedereen uit de branche welkom bij de Strandclub Doen,voor alweer de 12e editie van de BBBQ.

Wat?
Gezellig met z’n allen rondom de barbecue, genieten van de zon, de rosé en een overheerlijke barbecue

Op veler verzoek begint om 15.30 uur het zeer prestigieuze(…) BBBQBeachvolleytoernooi onder bezielende leiding van All Season Sports.

En na afloop gezellig met z’n allen naar Crazy Piano’s. Enne.. dinsdagmorgen vrij nemen!

Voor wie?
Voor mensen werkzaam in de evenementenbranche. Maar het is NIET de bedoeling dat de ‘stagiaire van de stagiaire’ ook komt. Want ondanks dat het een gezelligheidsbijeenkomst is moet het wel overzichtelijk blijven.

Jouw bijdrage?
Slechts € 35,00 ex BTW voor een overheerlijke barbecue en 3 consumptiebonnen.
 

Inschrijven?
www.beachbranchebarbecue.nl

Betalen?
Na inschrijving ontvang je een factuur per mail. Zodra die betaald is, is je inschrijving officieel.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.