BeachBrancheBarbecue+2021%3A+aantal+gasten+richting+RECORD
Nieuws

BeachBrancheBarbecue 2021: aantal gasten richting RECORD

BBBQ21 - De BeachBrancheBarbecue 2021 (#BBBQ21) staat met een klein voorbehoud gepland op 6 september van dit jaar. Samen komen, als branche, als eventbroeders en -zusters, na 1,5 jaar van ellende...Dat maakt van de BBBQ21 misschien wel de meest bijzondere editie van het feest der eventprofs ooit. Dat zien we terug in de inschrijvingen: al ruim 400 gasten!

Inschrijven kan eenvoudig via het systeem van Aanmelder.nl:

André Triep van Strandclub WIJ in Scheveningen gooit letterlijk en figuurlijk de deuren van zijn strandtent weer open, om samen met 100-en eventprofessionals de COVID-19-lockdowns achter ons te laten. André is al jaren onze partner in de BBBQ21 en wat waren we trots dat hij in de corona-crisis regelmatig het woord voerde namens de strandlocaties. Ook trouwe partner Grill'nSmoke staat er straks weer. Misschien wel de lekkerste barbecue van Nederland komt uit een enorm zware periode: 'Natuurlijk doen we graag weer mee! Maar de afgelopen periode was ik wel echt een barbecue-man met een burn-out...Maar we staan er weer! We kijken er zo naar uit om samen met onze collega's de toekomst in te feesten.'

Geen BeachBrancheBarbecue zonder AT Bookings...en ook zij hebben hun medewerking weer toegezegd. Een garantie op feest dus. Wat de line-up zal worden is nog onduidelijk, maar na zo veel jaar BBBQ met AT Bookings samen, weet je 1 ding zeker: het wordt feest. Natuurlijk begint dat feestgevoel bij de incheckbalie waar bij weer of geen weer de zonnetjes van Kronenburg Hosts & Hostessen. Tijd om weer herinneringen te maken, elkaar de toekomst in te feesten en dat gevoel kun je vastleggen in de oude vertrouwde photobooth van Sharingbox of op één van de foto's van BBBQ-fotograaf Jordi Wallenburg.

Wil jij ook verzekerd zijn van een plek op de gastenlijst, schrijf je dan vandaag nog persoonlijk in of met je eigen volleybalteam, want natuurlijk is er weer een volleybaltoernooi in de middag.

Inschrijven kan eenvoudig via het systeem van Aanmelder.nl:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.