BeachBrancheBarbecue 2019: iets moois gezien voor jouw evenement? Dit waren onze partners

04-07-2019 - #BBBQ19 - Wat was het een prachtfeest, met meer dan 750 eventprofessionals en opdrachtgevers. Strandclub WIJ barstte bijna uit haar strandtentvoegen. Organisator EventBranche.nl is altijd enorm trots dat zo veel partners uit de branche meehelpen met dit jaarlijkse feest. Een interessante toeleverancier gezien voor jouw volgende evenement? Dit waren onze partners:

Met zo veel partners en zo veel blije gezichten tijdens #BBBQ19 leek het ons wel leuk om virtueel nog 1x door het complete event te lopen en je te laten zien welke partner waarvoor verantwoordelijk was:

All in Connect - digital marketing
Dankzij de software van All in Connect zorgde de email-marketing ervoor dat we naar recordhoogtes stegen: 762 eventprofessionals op de gastenlijst en 60 volleybalteams.

Kronenburg - hosts en hostessen
Onze vertrouwde kwalitatieve partner als het gaat om hosts en hostessen. De dames en heer die iedereen welkom heetten tijdens #BBBQ19 waren het voorbeeld van gastvrijheid.

Aanmelder.nl - registratie
Wat fijn: een registratiepartner die meedenkt, meehelpt en zeer gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig onze 750 gasten registreerde. 

Euro Events - evenementbenodigdheden
Na het inchecken kregen alle gasten ons jaarlijkse collectorsitem: de zonnebril, gemaakt door Euro Events. Zij verzorgden ook de polsbandjes die bij veel gasten door het EventBranche.nl-team werden omgedaan.

Crowd Support - evenementenbeveiliging
Al jarenlang werkt EventBranche.nl samen met CrowdSupport, waar beveiling en hospitality hand in hand gaan. Een veilig gevoel, perfect in het contact en echt onderdeel van het welkomstcomite, met soms zelfs helpen bij het omdoen van de polsbandjes.

Event Medical Service - medische ondersteuning
Met zo veel beachvolleybalteams zit een ongeluk in een klein hoekje. Veel meer dan blaren was er dit jaar niet te doen, maar heel prettig en noodzakelijk dat er altijd iemand (Neeltje) van EMS bij is.

Locker Company - kluisjes
Gasten konden gratis gebruik maken van de lockers van Locker Company, ideaal voor de waardevolle spullen.

Evenementenlocatie: Strandclub WIJ Scheveningen
Al een paar jaar is Strandclub WIJ in Scheveningen de locatie voor ons eigen eventfeest, de #BBBQ19. Het team van WIJ en van organisator EventBranche.nl zijn inmiddels meer dan partners. De samenwerking verloopt altijd zeer prettig en het team van Strandclub WIJ geniet zichtbaar mee van het feest. 


Foto: Andre en Nicolette van WIJ, rechts

 

Kukki Cocktail - welkomstdrankje
Dat het lekker was wisten we al, dat het een cool welkomstdrankje zou zijn ook, maar dat het zo in de smaak zou vallen, was wel heel prettig. De welkomstcocktail uit de vriezer was de ideale aftrap voor onze gasten.

Prinker - tijdelijke tattoo
Wie nog even extra wilde laten zien dat ze binnen waren, konden een tijdelijke tattoo laten zetten door Prinker. Veel mensen liepen met #BBBQ19 op hun arm op het evenement.

Van der Maarel Eventstyling - decoratie
De decorateurs en eventstylisten van Van der Maarel Eventstyling maakten ook dit jaar de locatie af. Met prachtig planten en meubilair was het totaalplaatje goud waard en bleef geheel in het Mexico-thema.

Maessen Tenten - tentenverhuur
Maessen zorgde voor de overkapping van het terras en voor de perfect passende flextenten, zodat de barbecues overdekt en in de schaduw stonden.

A-way Events - beachvolleybaltoernooi
Wat is het toch ongelooflijk prettig dat er een partij is waarbij je de 60 volleybalteams onder kunt brengen en dan zeker weet dat ze een topdag hebben. A-way Events zorgde voor de velden, netten, scheidsrechters, indeling, omroepen en wedstrijdleiding.

Clickshots.nl - evenementenfotografie
Clickshots.nl en Ramon zijn al vele jaren onze partner als het om evenementenfotografie gaat. Ook dit jaar maakte Ramon ruim 200 foto's.

TB Events - slecht weer scenario
Het is bijna eng, maar tijdens de BeachBrancheBarbecue is het de afgelopen jaren eigenlijk altijd topweer. Toch hebben we altijd een slecht weer programma achter de hand, verzorgd door TB Events.

KLAP Evenementenverzekeringen - de verzekering
Wij hameren er continu op: geen evenement zonder goede verzekering. Dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven, dus zijn we heel blij met de samenwerking met KLAP die ons event ook dit jaar verzekerde.

Event Impuls - horecapersoneel
Naast het team van Strandclub WIJ hielp Event Impuls mee door wat extra horecapersoneel in te zetten. Zij werkten prima samen met het team van de strandclub.

 

Grill'nSmoke - BBQ beleving
Poeh, wat komt er een goddelijk vlees van de barbecues van Grill'nSmoke. Dit jaar gingen de barbecues al open vlak voor de finaleronde van het volleyballen, zodat er een geleidelijker stroom op gang kwam. Maar wie we ook spraken, de gerechten binnen het Mexicaanse thema vielen zeer goed in de smaak. Mede door het succes biedt Grill'nSmoke de bezoekers van #BBBQ19 een speciaal kortingspakket aan.

 

Roos - Rijplaten
Er is bijna geen mooier plaatje: voor de strandtent, in het strandzand de barbecues van Grill'nSmoke en de Feestcaravan. Dat kan alleen dankzij de rijplaten van Roos EN de mannen die al die rijplaten op de juiste plek hebben gelegd!

Make-up Meisjes - make up
Compleet verwaaid na het beachvolleyballen het feest in? Nee hoor, speciaal voor de vrouwelijke bezoekers waren de Make-up Meisjes aanwezig die in no time iedereen die dat wilde weer prachtig maakten.

Sligro - duurzame disposables
Dit jaar geen oesterbar, maar Sligro zorgde wel voor de duurzame disposables.

de Feestcaravan - karakoke caravan
De mannen van de Feestcaravan zijn wat ons betreft een blijvertje, wat een feest in de kleine caravan, waar af en toe wel 10 mensen samenkwamen voor een oud-Hollandsch potje karakoke.

 

Bedrijfsentertainment.nl - entertainment
Tja, wat kunnen we zeggen...AT Bookings en in het bijzonder hun label Bedrijfsentertainment.nl zijn al vele jaren onze vaste partner voor het entertainment op de #BBBQ19. Zij weten als geen ander aan te voelen welke artiesten en DJ's passen bij de sfeer van de BBBQ. Dit jaar was het na de dance-off een groot feest! En wat hopen we dat ze er volgend jaar ook weer bij zijn, want het klopt eigenlijk altijd! Dank. Ook nog even een shoot-out naar Marco ten Berge onze vaste presentator van de avond.

 

Forward Events - AV
Geen feest zonder goede evenemententechniek. Forward Events liet het feest losbarsten, foutloos en perfect. Waarvoor de complimenten, ook namens alle dansers en feestgangers.

Looping Good - ijsje voor het dansen
Wie het allemaal even te warm werd, kon uitvlucht zoeken en vinden bij de mobiele bar van Looping Good. Vele honderden ijsjes werden uitgeserveerd door het enthousiaste team van Looping Good.

Sharingbox - fotobooth
Hoe later, hoe meer en hoe beter. Mooie herinnering de foto uit de fotobooth van Sharingbox met het logo van #BBBQ19. 

Van Overbeek - mobiele sanitair
Erg prettig is ook de samenwerking met Van Overbeek, die ook dit jaar weer een mobiele sanitaire oplossing boden, zodat we over extra toiletten konden beschikken.

Veodi - aftermovie
Nog nooit eerder vertoond: de aftermovie van #BBBQ19 werd live op locatie afge-edit en kon meteen verstuurd worden naar de bezoekers en de thuisblijvers. Complimenten aan de mannen van Veodi, ook voor de korte en krachtige weergaven inclusief drone-beelden, bedankt ALLEMAAL voor een topfeest:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners