%23BBBQ17+entertainment%3A+Van+Dik+Hout%2C+Boris+Smith%2C+Shermanology%2C+Tjindjara+en+DJ+Meester+Moeilijk
Nieuws

#BBBQ17 entertainment: Van Dik Hout, Boris Smith, Shermanology, Tjindjara en DJ Meester Moeilijk

#BBBQ17 ARTIESTEN - De BeachBrancheBarbecue heeft zoals altijd een mooie entertainment line-up-mix van topartiest tot wereldtalent. Ook dit jaar heeft AT Bookings voor die mix gekozen. Met Van Dik Hout als grote naam, weten wij nu al zeker dat de ruim 600 gasten (u kunt nog inschrijven) over een jaartje zullen zeggen: weet je nog dat die en die toen al op de BBBQ stonden....Hier de line-up:

 

Entertainment

Van Dik Hout

Van Dik Hout
Al twintig jaar staat Van Dik Hout aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden zij met de hitsingle ‘Stil in Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Vele albums en prijzen later blijkt Van Dik Hout nog altijd onverminderd populair met hun stevige, Nederlandstalige rocksongs. In 2015 vierden zij nog hun 20-jarig jubileum in Paradiso.

Soort garantie...
Tijdens de #BBBQ17 is Van Dik Hout natuurlijk een garantie voor feest, meezingers en een heerlijk sfeertje! Sjoerd Weikamp van organisator EventBranche.nl roept iedereen op om te komen: 'Eigenlijk is het heel simpel: ieder bedrijf in de eventbranche, organisatoren én opdrachtgevers, krijgen een soort garantie: ga met het hele team naar de #BBBQ17 en je boekt op de meest eenvoudige manier, het meest spraakmakende uitje met je team. Samen met honderden collega's feest vieren op het strand, volleyballen, goed entertainment, eten en drinken...Tot dan!'Boris Smith
Boris Smith debuteert in 2009 als Beauriche op het platenlabel Revealed (Hardwell); een droomstart die direct wordt opgepikt door top DJ’s Hardwell & Tiesto en clubs als de fameuze Ushuaia op Ibiza, waar hij een graag gezien gast is. Vanaf 2016, na een zeer intensieve tijd in de studio, lanceert hij Boris Smith en krijgt direct support van internationale grootheden als Martin Solveig, Bob Sinclar and Erick Morillo. Catchy, fris, groovy, dansbaar; dat is de kern van de eigen muziek en LIVE set van Boris.

Luister naar de muziek van Boris Smith:
https://soundcloud.com/borissmithnl/sets/goodluck-ive-been-thinking-1
Met ROOG: https://soundcloud.com/vibecollectivemusic/commandmentsoflove
https://soundcloud.com/borissmithnl

Shermanology
Andy en Dorothy Sherman, broer en zus, met Caribische én Amsterdamse roots, vormen samen de wereld act Shermanology; een unieke combinatie van soul, jazz, funk en House met LIVE vocals. Onder de naam ‘The Phylosophy’ uiten ze hun ware liefde voor de heerlijkste groovy en toegankelijke House, geaccentueerd met de geweldige stem van Dorothy én de tofste bass beats van Andy, refererend naar de vibe van de immens populaire House klassiekers uit de jaren 90.

Luister de muziek van Shermanology: 
https://soundcloud.com/shermanology

 Tjindjara
De BeachBrancheBarbecue is al jaren dé plek waar AT Bookings eventprofessionals kennis laat maken met de talenten van Nederland. Voor #BBBQ17 staat weer zo'n enorm talent op de lijst: Tjindjara. 

De in Amsterdam geboren Tjindjara (Metschendorp) zong en danste al vanaf de dag dat zij kon lopen. Haar ouders hadden al snel door dat zij talent had en schreven haar in voor balletlessen en stimuleerden en motiveerden haar later om haar weg te vinden in het muziekvak en zorgden ervoor dat zij op 11-jarige leeftijd begon op de dansacademie van Lucia Marthas waar zij all round werd opgeleid en behaalde in 2012 haar diploma. In 2005 op 15-jarige leeftijd trok ze de stoute schoenen aan en deed mee aan het Junior Songfestival en behaalde een tweede plek. Na de afronding van haar opleiding aan de Hogeschool Dansacademie van Lucia Marthas rolde Tjindjara al snel de muziek- en theaterwereld in. Naast bijrollen in musicals als Droomvlucht, Harem en de theatervoorstelling Jeans, danste de knappe zangeres bij de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2013 was Ali B overdonderd door haar talent en nam haar onder zijn hoede in het TV-programma X-Factor.

Naast rollen in musicals als Dreamgirls en The Bodyguard, werkt Tjindjara aan haar eigen songs. Het zelf schrijven van tekst en muziek, net als haar grote voorbeeld Beyoncé. Over die toekomst is de nu 25-jarige entertainer heel positief. Over 5 jaar ziet zij zichzelf lekker, in zowel Nederland als in de rest van de wereld, touren met haar eigen muziek. Maar ook mooie rollen in musicals die op haar pad komen slaat ze zeker niet af en een uitstap van musical naar de film- en TV wereld als actrice is maar heel klein en ook die kans wil ze met beide handen aangrijpen.

Meester Moeilijk

DJ Meester Moeilijk trapt feestavond af!

Na een dag vol sportieve activiteiten en de uitreiking van de Beach Branche Barbecue vollebal bokaal, trapt AT Bookings de feestavond af met DJ Meester Moeilijk. Met een open karakter en een twist zorgt 'De Meester' gegarandeerd voor een 'Goed Gevoel'.

Meester Moeilijk wandelt al meer dan vijftien jaar ontwapenend glimlachend door het internationale nachtleven en de entertainmentwereld. Tijdens zijn aanwezigheid hoor je smooth disco, blije soul en house-, pop-, en populaire indie-classics. Zijn koffer vol muzikale endorfine bleek de afgelopen jaren al succesvol tijdens stijlvolle sets in Het Scheepvaartmuseum en Het Concertgebouw, maar ook in de gekte van festivals als Lowlands, Free Your Mind, Mysteryland, en Pitch. Daarnaast was Moeilijk te horen op brand-events van bijvoorbeeld Grolsch, G-Star, Rabobank, en MTV en op bijzondere locaties als Hotel Pikes op Ibiza en Club Provocateur in New York. Niet zo vreemd dus, dat Duncan ‘ID&T’ Stutterheim hem uitnodigde om te komen draaien op zijn afscheidsfeest.

Moeilijk is geen verlegen muurbloem-DJ en heeft graag een microfoon binnen handbereik.
Een rake grap, een aankondiging, een presentatie met een knipoog… Alles natuurlijk in lijn met de avond en vanuit het hypersociale instinct dat de Meester zo geliefd maakt.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.