%23BBBQ16%3A+650+eventprofs+%2B+nieuw+foodconcept%3A+de+oesterbarbecue
Nieuws

#BBBQ16: 650 eventprofs + nieuw foodconcept: de oesterbarbecue

BEACH BRANCHE BARBECUE - Op 4 juli vindt wederom het grootste bedrijfsuitje voor eventprofs plaats bij Strandclub WIJ in Scheveningen. Inmiddels staat de teller al op 650 aanwezige eventprofs, dus wees er snel bij! Naast Strandclub WIJ is deze editie ook horeca groothandel Sligro hoofdsponsor van #BBBQ16. Daarom wordt het menu uitgebreid met een nieuw foodconcept: de XXL Oester Barbecue.

>>> SCHRIJF JE NU IN VOOR DE #BBBQ16 OP 4 JULI IN SCHEVENINGEN <<<

De XXL oesters van de Sligro zijn afkomstig van het Franse bedrijf Fonteneau, van de Nederlandse eigenaar Nick Werkhoven. Deze extra grote Fines de Claires worden speciaal geselecteerd op hun maat en zijn gekweekt in de Atlantische Ocean, waar ze vervolgens 30 dagen worden verwaterd in speciale vijvers. In deze zogeheten ‘claires’ krijgen ze de ruimte om tot grote formaat te komen en hebben ze geen last van eb en vloed, waardoor ze een geraffineerde smaak ontwikkelen met nog meer bite.  

De oesters worden bereid op de barbecue en vervolgens warm geserveerd met zilte zeegroenten en Aziatische dressings. Een waar genot voor iedere oesterliefhebber!

>>> KOOP NU JE KAARTEN <<<
 


De Beach Branche Barbecue wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.