Bax Projects lanceert nieuw initiatief “Studio Bax”

19-08-2020 - Online evenementen zo gefixt! Bax Projects stelt u graag voor aan het nieuwste lid van de familie: Studio Bax. Al jaren is Bax Projects specialist op het gebied van merkactivaties. Veelal door middel van live- en online evenementen, bedrijfsfeesten, pop-up activaties, incentives en elke andere vorm van onderscheidende en creatieve communicatie. Studio Bax is geboren als hét online concept van Bax Projects. Nu het concept steeds meer begint uit te groeien tot een succesvol initiatief is het tijd voor een volgende stap: Studio Bax krijgt haar eigen podium.

Inmiddels heeft Studio Bax al een aantal succesvolle producties van toonaangevende opdrachtgevers op haar naam staan: online evenementen, (semi-)livestreams, hybride evenementen en online video’s. “Het is mijn missie om online evenementen voor iedereen toegankelijk en makkelijk te maken. Veel mensen denken dat online evenementen per definitie dure of complexe projecten zijn. Dat is absoluut niet waar. Er is technisch gezien natuurlijk van alles mogelijk, maar om de kosten voor een goede basis inzichtelijk te maken hebben wij vier pakketten ontwikkeld: een basic livestream, een online evenement, een hybride evenement en een sky-is-the-limit-pakket,” aldus Martijn Bax, directeur van Bax Projects/Studio Bax.

Niet alleen succes
Toch is het ontstaan van Studio Bax niet gebaseerd op een puur succesverhaal. Door de coronacrisis heeft Bax Projects, net als ieder ander bedrijf in de evenementenindustrie, het zwaar te verduren gehad. Het einde van de tunnel is helaas nog niet in zicht voor de branche. Martijn Bax vertelt: “het zit niet in mijn aard om bij de pakken neer te gaan zitten. Het Bax-team denkt altijd in mogelijkheden. Met Studio Bax kunnen we bouwen aan iets wat weer energie en een positief gevoel geeft.”

Denken in mogelijkheden
De kracht van een echte handdruk is natuurlijk niet 100% te evenaren, maar een online evenement kan wel de juiste energie overbrengen, de verbinding met je doelgroep versterken en je bereik vergroten. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is en welke formats passen bij jouw bedrijf en doelstelling? Neem eens een kijkje op de website of neem contact op met Studio Bax.

Een mooi voorbeeld van Studio Bax? De introductie van een nieuwe Lexus:

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 2. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 3. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 4. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 5. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners