Bart Zuidam nieuwe Sales & Events Manager Amerpodia

23-02-2018 - In maart zal Bart Zuidam het Amerpodia salesteam komen versterken als Sales & Events Manager. Hier zal hij in teamverband zorg dragen voor het succesvol verhuren van de vier historische Amsterdamse evenementenlocaties Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis. De locaties vallen sinds januari 2017 onder de culturele onderneming Amerpodia. Met de komst van Zuidam zal Amerpodia verder inspelen op de aanhoudende vraag in de evenementenbranche.

Bart Zuidam is geen onbekende in de branche en is op dit moment werkzaam bij de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam als Banquet Sales Manager. Ook werkte hij eerder bij Reed Business Media en werd hij in 2017 algemeen bestuurslid bij Unique Venues of Amsterdam (UVoA). De werkzaamheden bij UVoA met als doel uitzonderlijke Amsterdamse locaties onder de aandacht te brengen in de evenementenbranche zal hij vanuit Amerpodia voorzetten. Locatie Compagnietheater deed vorige maand als laatste van de vier Amerpodia locaties nog zijn toetreden tot de Unique Venues club. “Ik ben trots en blij dat ik voor 4 gerenommeerde evenementenlocaties mag werken. Ik onderschrijf de ambitie van Amerpodia en heb veel zin om de doelstelling waar te maken”, aldus Bart Zuidam.

Over Amerpodia
De vier historische Amsterdamse panden Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis bundelen hun krachten in Amerpodia. Deze unieke monumentale locaties zijn beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Met de opbrengsten van de verhuur realiseert Amerpodia haar culturele ambities en activiteiten, probeert nieuwe perspectieven en inzichten te bieden en mensen te verbinden.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. De Kuip Meetings & Events

  Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er al jaren over eens: De Rotterdamse Kuip is het mooiste stadion van...
 2. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...
 3. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

  Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is gelegen op een bosrijk eigen landgoed midden op de Utrechtse...
 4. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 5. Congrescentrum Orpheus

  Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners