Barbecuecateraar brengt Online Event Box op de markt

11-05-2020 - De Online Event Box is een box die je voor je online event kan sturen naar de deelnemers met de standaard benodigdheden voor een event, zoals een blocknote en pen, wat te eten, wat te drinken en de mogelijkheid om nog sponsoritems zoals flyers of goodies aan toe te voegen. Dit alles wordt volledig gepersonaliseerd met het logo van het event op alle drukbare items.


Door de Corona crisis kwam onze catering business bijna helemaal stil te liggen. We merkten dat er naast onze thuisbezorgservice ook vraag was naar mogelijkheden voor de online meetings. Toen hebben we dit concept bedacht. Sinds vorige week staat het online, de eerste offertes zijn de deur al uit en de allereerste bestelling is al binnen.

De voornaamste reden om een Online Event Box samen te stellen, is om ook van bij online event een tastbare herinnering mee te geven, zoals je natuurlijk bij een offline event vaak ook doet. Denk aan gepersonaliseerde items, zoals pennen en kladblokjes of andere goodies. En juist ook om extra engagement voor je online event te creëren. Bezoekers zullen bij tastbare items meer engagement ervaren om actief deel te nemen aan het online event. De Online Event Box bestaat uit 3 onderdelen: 


Meeting kit 
De basis van de Online event Box is de Meeting Kit. Alle tools voor jouw online event! De inhoud van de Meeting Kit wordt afgestemd op jouw wensen en eisen. De Meeting Kit wordt 1 á 2 werkdagen voor aanvang van het online event per brievenbuspakket thuisbezorgd. Hierin zit onder andere een pen, notitieblok, flyer met inhoud en instructies, een zoete snack en een gezond drankje. Daarnaast kunnen wij voor werkende ouders een link toezenden voor een online workshop voor de kids. Eventuele hand-outs kunnen aan de Meeting Kit worden toegevoegd, zoals een programma, inloggegevens voor de meeting en breakouts en merchandise.


Lunch kit
De Lunch Kit zorgt voor een verrassend gezonde onderbreking van jouw online event! De inhoud van de Lunch Kit wordt afgestemd op jouw event en houdt zo veel mogelijk rekening met verschillende dieetwensen en voedselallergieën. De Lunch Kit wordt op de dag van het event vóór lunchtijd per koerier thuisbezorgd. In de Lunch Kit zit een gezond lunchgerecht, een vers fruitsalade en een ice tea stick. Bij de samenstelling van de Lunch Kit gaan wij uit van veganistische gerechten, zonder het gebruik van gluten, lactose of andere allergenen. Als uitbreiding kan je kiezen voor bijvoorbeeld een soepje en een zoet dessertje.
 

Borrel kit
Ter afsluiting van jouw online event een online borrel organiseren! Met de Borrel Kit van Online Event Box hebben bezoekers alles in huis om gezamenlijk het event af te sluiten. De Borrel Kit wordt, eventueel tegelijk, door een koerier thuisbezorgd op de dag van het online event. In de Borrel Kit zullen de bezoekers twee flesjes alcoholvrije Gin & Tonic, flesje Chardonnay en/of 2 speciaalbiertjes van Brouwerij ‘t IJ. Daarnaast uiteraard een kleine snack of een Hollandse kaasproeverij met crackers en een verse chutney. De pakketten zijn eventueel nog uit te breiden met een activiteit. Denk hierbij aan een online workshop voor thuisblijvende kids, online teambuilding challenge, movie pub quiz of een gepersonaliseerde pub quiz. Dit gewoon in combinatie met je laptop en telefoon. De Online event Box is ook inzetbaar bij hybride events, zodat je de online deelnemers van hetzelfde pakket kunt voorzien als de deelnemers die fysiek aanwezig zijn. Tevens kun je ze ook voor je live event inzetten, iedereen krijgt dat al een eigen pakketje voordat het evenement begint. Dat kan helemaal Coronaproof.


Kijk op www.OnlineEventBox.nl voor de mogelijkheden en vraag jouw Online Event Box aan!

2 Reacties

Wat een top idee. Zo blijft je Event een stuk langer 'hangen'.
Henny @ 14-05-2020 16:46 uur
Goed initiatief!!!
Gerda @ 15-05-2020 19:00 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. Food Jazz & DJ's

    Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
  2. Grill`nSmoke BBQ Catering

    Gewapend met houtgestookte XXL BBQ smokers bereidt Grill’nSmoke de mooiste BBQ-gerechten op evenementen,...
  3. Bakx & Meijer Catering

    ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners