Bar+in+the+Sky%3A+netwerken+aan+de+bar+op+50+meter+hoogte
Nieuws

Bar in the Sky: netwerken aan de bar op 50 meter hoogte

Action Events heeft er weer een topattractie bij. En niet zo maar één! Neem plaats aan de bar, doe uw bestelling en beleef het mee. Wij brengen u samen met uw bargenoten op 50 meter hoogte om te kunnen genieten van een spectaculair uitzicht en natuurlijk de drankjes. U kunt nu in alle rust de wijde omgeving overzien, een goed gesprek aangaan met uw buurman of buurvrouw en een toast uitbrengen op deze prachtige en unieke ervaring. Mocht u besluiten om met de voetjes van de vloer te gaan, helaas, die vloer is er niet.

Bar in the Sky is een echte sfeervolle bar waar 14 personen aan plaats kunnen nemen, voorzien van gezellige muziek en vanzelfsprekend een vriendelijke barman. Mochten de avonduurtjes aanbreken dan zorgt de Led verlichting voor nog meer sfeer. Vanzelfsprekend dragen professionele begeleiders en operators zorg voor de veiligheid. Bar in the Sky is TüV gekeurd en voldoet aan de strengste veiligheidseisen, ook in België.

Bar in the Sky is een absolute topper voor grote buiten evenementen (festivals, sporttoernooien culinaire festiviteiten etc.). Eenvoudig te ‘branden’ en zeer geschikt voor het activeren van (drank)merken of productintroducties.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.