Ballen+op+het+zand
Nieuws

Ballen op het zand

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de BeachBrancheBarbecue op 3 juli? Zorg dat je erbij bent. Inmiddels hebben al zo'n 250 collega's zich aangemeld. Je gaat de boot niet missen toch? Jij gaat straks ook lekker ballen op het strand van ... Ja, de exacte locatie blijft nog even een verrassing.

EventBranche.nl organiseert jaarlijks de BeachBrancheBarbecue. Tijdens dit event kunnen eventprofessionals zichzelf een dagje in de watten laten leggen. 's Middags een paar potjes beachvolleybal. Tussendoor lekker met de pootjes in het zilte zeewater met een drankje in de hand.

Als het met het sporten gedaan is en alle ballen weer verzameld zijn in het net, dan gaan de barbecues aan. Iedereen - ook vegetariërs - kunnen dan een stevige bodem leggen voor de feestavond. 's Avonds bewijzen de eventprofessionals keer op keer dat zij wel weten hoe je een feestje moet bouwen.

De BeachBrancheBarbecue is de ideale gelegenheid om even met je team de zinnen te verzetten. Even lekker een dagje zon op de bol en wind in de haren. En je komt wat verschillende mensen tegen uit de branche. Even bijpraten of een linkje leggen. Op 3 juli kan het allemaal.

De eerste 250 inschrijvingen zijn inmiddels binnen. Helemaal uitverkocht is de BeachBrancheBarbecue voorlopig nog niet, maar meld je wel alvast aan. Het is altijd fijn te weten op hoeveel event-vrienden we mogen rekenen.

Je kunt losse kaarten kopen. Wil je volleyballen, schrijf dan jouw team in (minimaal zes personen). Noteer in jouw agenda: BeachBrancheBarbecue, maandag 3 juli, locatie: Noordzee strand (exacte locatie volgt).

SCHRIJF JE NU IN!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.