Babs Nijdam wordt nieuwe voorzitter MPI Nederland

03-07-2019 - Vanaf 1 januari 2020 neemt Babs Nijdam de rol van voorzitter van Meeting Professionals International Nederland over van de huidige voorzitter Robbert Weddepohl. Nijdam zal gedurende twee jaar leiding geven aan de Nederlandse afdeling van ’s werelds grootste vakvereniging voor de Meetings & Events Industrie.

De afgelopen jaren heeft Nijdam reeds verschillende rollen vervuld binnen het bestuur van MPI Nederland. Ze heeft eerst de events commissie voorgezeten en op dit moment is ze VP Knowledge en daarmee op strategisch niveau verantwoordelijk voor alle inhoudelijke content die MPI Nederland aanbiedt via haar events, jaarcongres, academy en white papers. Tevens heeft Nijdam de programmacommissie van het recent in Nederland georganiseerde Europese MPI congres (EMEC19) voorgezeten.

“Ik ben ontzettend blij dat Babs mij vanaf januari opvolgt. De afgelopen twee jaar hebben we als MPI echt stappen kunnen zetten. De educatieve content die we bieden is nog nooit zo goed beoordeeld. Het ledenaantal neemt weer toe, we hebben een zeer succesvol Europees MPI congres neergezet, het bestuur is op een andere manier vormgegeven waardoor we veel beter op een strategische manier sturing kunnen geven aan de vereniging. Babs is vanaf het begin betrokken geweest bij dit proces en ik ben ervan overtuigd dat zij op haar eigen manier de ingezette koers zal blijven varen. Er is absoluut nog een hoop werk aan de winkel, maar we zijn op de goede weg!” Aldus Robbert Weddepohl, voorzitter van MPI.

“Babs heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld binnen het bestuur van MPI", vult directeur Gijs Verbeek aan. "Daarnaast weet ik zeker dat de ervaring die ze vanuit haar rol als commercieel directeur van Amerpodia (organisatie met vier congreslocaties in Amsterdam) meeneemt, MPI ten goede komt. Voor een club die bijna geheel gedragen wordt door vrijwilligers is het extra belangrijk om ‘the bigger picture’ te blijven zien en dat op de juiste manier uit te dragen."

Nijdam is vanaf heden president-elect en zal tijdens de ALV van januari 2020 officieel beëdigd worden als voorzitter.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Olympisch Stadion Amsterdam

  Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor...
 2. Zuidpool

  In de wintermaanden wordt Strandzuid omgetoverd tot de meest hippe winterlocatie van Nederland. De Zuidpool. In...
 3. Landal GreenParks

  Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. Hier kunt u terecht voor al uw zakelijke...
 4. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Groot of klein, met meerdere zalen of...
 5. Libema

  Libéma biedt u vele zakelijke mogelijkheden bij haar ruim twintig locaties door heel Nederland, zoals bij...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners