Babs Nijdam treedt toe tot directie Amerpodia als commercieel directeur

08-03-2019 - Per 1 april is Babs Nijdam de nieuwe Commercieel Directeur binnen de directie van Amerpodia, bestaande uit de Amsterdamse eventlocaties Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en Compagnietheater. Met de inkomsten uit verhuur wordt de culturele programmering mogelijk gemaakt. Babs Nijdam zal verantwoordelijk zijn voor de verdere strategische groei van deze inkomsten.

Babs ontdekte meer dan 10 jaar geleden haar passie voor de evenementenindustrie. Bij Amsterdam RAI heeft ze ervaring opgedaan in sales en marketing in de (inter)nationale MICE en associatie markt. De laatste jaren heeft ze via Sequoia Venue Solutions verschillende lokale en internationale locaties succesvol ondersteund in business development en strategische groeiprojecten bij onder andere Arsenal Football Club, Bath Racecourse en Conference Centre, Barbican Center, ICE Krakow Congrescentrum, Artis en Johan Cruijff Arena.

Als oprichtster van de Nederlandse Chapter van GMIC en in huidige bestuursrol bij MPI Nederland heeft zij ruime kennis van duurzaamheid, nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de evenementenindustrie. Ze combineert strategisch denken en vermogen om nieuwe zakelijke kansen te creëren om duurzame bedrijfsgroei te realiseren.

Algemeen directeur Clayde Menso: ‘Ik kijk uit naar de samenwerking met Babs Nijdam en heb, gezien haar staat van dienst, het volste vertrouwen dat we met haar visie, kennis en ervaring duurzaam kunnen uitgroeien tot toonaangevende evenementenlocaties met een perfect serviceniveau.’

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

  Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 is een inspirerende locatie voor avontuurlijke evenementen.
 2. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 3. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 4. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 5. Veldeman

  ‘Challenge our limits’: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken steeds naar de beste totaaloplossing op...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners