Babs Nijdam treedt toe tot directie Amerpodia als commercieel directeur

08-03-2019 - Per 1 april is Babs Nijdam de nieuwe Commercieel Directeur binnen de directie van Amerpodia, bestaande uit de Amsterdamse eventlocaties Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en Compagnietheater. Met de inkomsten uit verhuur wordt de culturele programmering mogelijk gemaakt. Babs Nijdam zal verantwoordelijk zijn voor de verdere strategische groei van deze inkomsten.

Babs ontdekte meer dan 10 jaar geleden haar passie voor de evenementenindustrie. Bij Amsterdam RAI heeft ze ervaring opgedaan in sales en marketing in de (inter)nationale MICE en associatie markt. De laatste jaren heeft ze via Sequoia Venue Solutions verschillende lokale en internationale locaties succesvol ondersteund in business development en strategische groeiprojecten bij onder andere Arsenal Football Club, Bath Racecourse en Conference Centre, Barbican Center, ICE Krakow Congrescentrum, Artis en Johan Cruijff Arena.

Als oprichtster van de Nederlandse Chapter van GMIC en in huidige bestuursrol bij MPI Nederland heeft zij ruime kennis van duurzaamheid, nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de evenementenindustrie. Ze combineert strategisch denken en vermogen om nieuwe zakelijke kansen te creëren om duurzame bedrijfsgroei te realiseren.

Algemeen directeur Clayde Menso: ‘Ik kijk uit naar de samenwerking met Babs Nijdam en heb, gezien haar staat van dienst, het volste vertrouwen dat we met haar visie, kennis en ervaring duurzaam kunnen uitgroeien tot toonaangevende evenementenlocaties met een perfect serviceniveau.’

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 2. Van Nelle Fabriek

  Bereikbaar, centraal gelegen, direct aan de snelweg, parkeergelegenheid op eigen terrein, van 16 tot en met 7000...
 3. NFGD Audiovisueel

  De NFGD is het oudste audiovisuele bedrijf van Nederland en de meest flexibele partij om mee te werken als je...
 4. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 5. Fokker Terminal

  De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners