Audio Invite nieuwe belevingstool voor uitnodigingstraject events

03-06-2015 - EVENEMENTEN COMMUNICATIE & DEELNAMEREGISTRATIE - Organisatoren zijn constant op zoek naar mogelijkheden om de beleving op een evenement te optimaliseren en de no-show juist te minimaliseren. Initiatiefnemers René Blaas en André Schoorlemmer spelen hier handig op in met Audio Invite; een nieuwe service waarmee iedere organisator van een evenement gasten kan uitnodigen met een persoonlijke audiobericht.


De twee ondernemers, beide actief in de muziekwereld, hebben ervaring als producent van muziek en het verzorgen van voice-overs. Op deze manier hebben zij alle ervaring in huis die nodig is om een fullservice product als Audio Invite te vermarkten. Zo gaan zij langs bij de klant om te zorgen voor een geslaagde stemopname om er vervolgens een audio bericht van te maken dat uit de luidspreker knalt.

Het audiobericht kan zowel door bekende sprekers als door de gastvrouw/gastheer van het evenement worden ingesproken en zal voorzien worden van bijpassende muziek. De bezoekers ontvangen het bestand via hun smartphone met een directe link om zich aan te melden.

Wat opdrachtgevers zeggen
Verschillende klanten hebben Audio Invite inmiddels ingezet voor een evenement. 'Mensen waren verrast door deze bijzondere manier van uitnodigen en lieten het bericht ook meteen aan anderen horen. Het had echt impact door deze vorm', vertelt Susan Kraaijeveld van bureau Crawfield. Ook Robert Willemsen van LiveGigs evenementen kreeg veel leuke reacties toen hij voor een klant gebruik maakte van de diensten van Audio Invite: 'Zoiets hadden ze nog nooit gehoord, en dat was precies de bedoeling. Je bent toch altijd op zoek naar iets dat kan verrassen.'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. EventOplanner

  EventOPlanner is een uitgebreid platform waarmee snel en betaalbaar event-apps en locatie-apps in elkaar worden...
 2. deRegistratiebalie

  Organiseer je een beurs, congres of evenement? Zorg dat je deRegistratiebalie kent!
 3. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...
 4. Lyyti

  Lyyti is in Nederland! Lyyti levert software voor een probleemloos uitnodigings- en registratie traject van je...
 5. Traffic Support

  Traffic Support is uw partner als het gaat om verkeersbegeleiding bij bouw- en...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners