AT+Bookings+komt+met+online+entertainment%3A+leerzaam%2C+waardevol+of+feestelijk
Nieuws

AT Bookings komt met online entertainment: leerzaam, waardevol of feestelijk

ENTERTAINMENT ONLINE - De kracht van het live evenement zit in de verrassing, het WOW-moment, het raken van alle zintuigen en emoties. Dat is bij online events niet anders. Ook online gaat het om de beleving, de experience, het raken van jouw gasten en daar hoort een mix van goede techniek, interessante content en zeker ook entertainment bij.

AT Bookings heeft daarvoor de online sessions ontwikkeld en spreekt daarover in ons online magazine Online EventsBenieuwd naar wat je met de online sessions van AT Bookings kunt bereiken? Een groot aantal te boeken artiesten vertelt het je zelf in onderstaande video:

Ook in je woonkamer of bedrijfsruimte zorgen onze artiesten en personalities voor een leerzaam, waardevol of feestelijk moment. Zij zijn zowel online als in kleine setting te boeken voor bijvoorbeeld een webinar of optreden.
 
Een optreden van Martijn Fischer tijdens de (online) zomerborrel, een pubquiz gepresenteerd door één van onze talenten of een masterclass over ondernemerschap, durf en doorzettingsvermogen van Dennis van der Geest? De mogelijkheden zijn talrijk; wij denken graag met je mee om een exclusieve (online) sessie op maat te laten verzorgen door één (of meerdere) van onze artiesten! Bekijk het ruime aanbod voor jouw online session van AT Bookings.
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.