Artiesten en Evenementenbeurs heeft veel nieuwe exposanten

11-03-2010 - De Artiesten en Evenementenbeurs (AEB) is een vaste waarde op de beurskalender. De 22e editie van de AEB kan rekenen op een groot aantal nieuwe exposanten.

 

Op 10, 11 en 12 januari 2010 vindt de 22e editie van de AEBin Beursgebouw Eindhoven plaats. Veel nieuwe exposanten en acts, veel live optredens én de mogelijkheid om direct boekingen te plaatsen. Dat zijn de ingrediënten van de beurs voor Live Entertainment.

'Vele nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat de verwachtingen hoog gespannen zijn en het evenement van nieuwe impulsen wordt voorzien. Naast de pioniers van het 1e uur die veelal met nieuwe produkties staan, oude bekenden die zich (op)nieuw presenteren, hebben zich vele nieuwe bedrijven ingeschreven, zoals; AVD verkeer, RV security, John Goeman Events, Cotton candy, Supco Events, Kavel 7, Tricky Bussiness, Spin Kit, Kevin Mulders Producties, Milonga Evenementen, Victorine Pasman, Joker Events, Facepaint in progress en vele anderen', aldus de organisatie van AEB.

Internationaal thema
Door de vele aanvragen uit Duitsland wordt er dit jaar voor het eerst een speciaal thema ingericht, een tiental Duitse deelnemers zullen zich presenteren op een Duits plein. 'De AEB staat erom bekend dat men zich ieder jaar weer persoonlijk kan laten adviseren en alvast een stukje kan "proeven" van de sfeer die men kan verwachten. Naast presentaties vanuit de sfeervolle stands kan men ook in de podiumzaal en bij het straattheater live-optredens bijwonen. Het programma is bovendien opgenomen in de beurscatalogus die bezoekers bij binnenkomst gratis ontvangen en die tevens informatie over de aanwezige deelnemers bevat.'

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners