Arjan van Dijk springt in op nieuwe hype

14-10-2010 - Op de bijzondere datum 10 - 10 - 2010 vond het spektakel “Trash The Dress” plaats op het Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg. Honderd dames waren in hun bruidsjurk naar het deze locatie gekomen om hun jurk te laten ‘trashen’.

Alles werd gefotografeerd door Mery van Artstudio23 uit Breda

Vele bruiden grepen deze kans aan om op een symbolische manier hun huwelijk te bezegelen, hun huwelijk af te sluiten of om ervoor te zorgen dat ze hun jurk nooit meer kunnen dragen. Op het Fort St. Gertudis, een locatie van Arjan van Dijk Groep, werden de mooiste bruidsjurken ‘getrashed’ met schuim, chocolade, taart en zeepbellen. Dit alles werd gefotografeerd door MeRy en haar partner Hans van Nunen. Ook dit jaar was Trash The Dress een succes en de deelnemende bruidjes hebben, nogmaals, een onvergetelijke dag gehad!

Trash The Dress is een uit Amerika overgewaaide hype die sinds enkele jaren ook in Nederland plaatsvindt. Het biedt bruiden de mogelijkheid om ná het huwelijk nog éénmaal geweldig te schitteren in hun japon. Trash betekent letterlijk ‘slopen’. Iedere deelnemer kan tijdens de Trash-The-Dress-fotoshoot aangeven tot hoever ze daar in mee willen gaan. Dit kan minimaal, bijvoorbeeld door een fotoshoot in een zee aan zeepbellen tot een complete ‘trash’ door de trouwjurk te ‘trashen’ met taart, chocolade etc. Fantasie is het grote sleutelwoord hierin. Een ding staat voorop; naast een ‘getrashte’ trouwjurk, houdt je er een herinnering aan over voor het leven!
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 2. XSAGA

  Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 3. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming...
 5. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners