Arjan+van+Dijk+Groep+zet+samenwerking+met+Cirque+du+Soleil+voort
Nieuws

Arjan van Dijk Groep zet samenwerking met Cirque du Soleil voort

Cirque du Soleil komt weer naar Nederland met een gloednieuwe show; Totem. Deze show, die nu te zien is in Noord-Amerika, beleeft op 7 oktober in Amsterdam zijn Europese première.

Het is het vijftiende jaar dat de Arjan van Dijk Groep en Cirque du Soleil de handen ineenslaan. Ook voor Totem heeft Cirque du Soleil wederom gekozen voor een partnership met de Arjan van Dijk Groep op gebied van catering en kaartverkoop van de hospitality- en groepsarrangementen. 'Het is in voorgaande jaren gebleken dat deze arrangementen een zeer gewaardeerd instrument vormen voor onder andere relatiemarketing', aldus de Arjan van Dijk Groep.

Totem
'Totem is een dynamische show die de grenzen van de verbeeldingskracht overschrijdt. De voorstelling vertelt over de ontwikkeling van de wereld en het menselijk ras. Het decor van de show is geïnspireerd op de schildpad. In oude beschavingen een symbool voor het ontstaan van de aarde en het leven.'

Hospitality-arrangementen
Voor groepen vanaf 20 personen zijn er al hospitality-arrangementen beschikbaar. De gasten worden ontvangen in de Tapis Rouge: een lounge-achtige ambiance die een verlengstuk is van de omgeving van de show. Met de hospitality-catering in de Tapis Rouge wordt er een unieke totaalbeleving rondom ‘Totem’ gecreëerd.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.