Arjan+van+Dijk+Groep+Cateraar+van+het+Jaar
Nieuws

Arjan van Dijk Groep Cateraar van het Jaar

De Arjan van Dijk Groep mag zich een jaar lang Partycateraar van het Jaar noemen. Het organisatiebureau met een separate catertak werd tijdens de Misset Catering Awards in De Kookerij verkozen boven de drie andere finalisten.

>> veel meer foto's bij Photonic

De Arjan van Dijk Groep reageerde uitgelaten nadat ze de Award in ontvangstnamen in De Kookerij: 'Wij waren al heel trots om genomineerd te zijn, vooral omdat die nominatie voortkwam uit de beoordeling van organisatiebureaus, onze klanten (FZ benaderde een groot aantal bureaus om hun cateraarvoorkeur door te geven, red.), maar dat ook de vakjury met aan rasechte vakman als Arjan van Dijk na veel wikken en wegen ons uitkiest als beste cateraar...dat is helemaal te gek. Wij zijn echt heel blij', aldus Roland Ernst, directeur van de Arjan van Dijk Groep, dat zich onlangs aansloot bij Jaarbeurs Catering Services.

Van de drie overige genomineerden in de categorie partycateraar waren nog twee andere bedrijven binnen de Jaarbeurs groep: Grand Catering en Verhaaf. De vierde genomineerde Maître Frédéric kreeg een eervolle vermelding van de jury. De jury roemde het bedrijf uit Bergschenhoek om haar liefde voor catering, maar ook voor het briljante concept van Maitre Personnel, het projectbureau van de cateraar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.