Arjan+van+Dijk+en+Vrienden+van+Amstel+LIVE%21+verlengen+contract
Nieuws

Arjan van Dijk en Vrienden van Amstel LIVE! verlengen contract

De Arjan van Dijk Groep verzorgt ook dit keer het decor, de catering in samenwerking met Ahoy Catering Services en de verkoop van de hospitality arrangementen voor Vrienden van Amstel LIVE!.

BLØF, Caro Emerald, Alain Clark, Acda en de Munnik en de 3J’s zijn de eerste grote namen voor de dertiende editie, die dit jaar zal plaatsvinden op 21, 22, 26, 27, 28 en 29 januari 2011 in het geheel vernieuwde Ahoy. In verband met de grote belangstelling voor de Vrienden van Amstel LIVE! dus geen vier, maar zes concertdata.

Hospitality Arrangementen
De Vrienden van Amstel LIVE! is een jaarlijks terugkerend evenement met de beste pop- en rockartiesten van Nederland. 'Vanwege de succesvolle samenwerking in 2010 zullen Amstel, Tribe en Ahoy Catering Services ook in 2011 samenwerken met de Arjan van Dijk Groep om een deel van Ahoy om te bouwen tot het gezelligste dorpsplein van Nederland. Hier zijn een aantal bekende Nederlandse Amstel-cafe’s nagebouwd waar je met vrienden onder elkaar ongecompliceerd kunt genieten van gewoon goed eten en overheerlijke koude tapbiertjes. Met het 'VIP exclusief' of 'Grand Café' arrangement kan iedereen genieten van een compleet verzorgde avond uit', aldus evenementenbureau Arjan van Dijk Groep.
 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.