Architect+Frank+Pieterse+vertelt+waarom+Blue+Rhapsody+zo+spectaculair+wordt
Nieuws

Architect Frank Pieterse vertelt waarom Blue Rhapsody zo spectaculair wordt

EVENEMENTENSCHIP - De contouren van het ongekende evenementenschip Blue Rhapsody worden steeds beter zichtbaar. Het meest spectaculaire evenementenschip ooit komt langzaam maar zeker tot leven. Architect Frank Pieterse geeft uitleg in woord en schets over het bijzondere ontwerp van deze varende evenementenlocatie.

EventBranche.nl ging mee naar Servie waar het ongekende evenementenschip gebouwd wordt. Daar spraken we onder meer met Constant Geerling van Blue Rhapsody. Net als Kevin Geerling wilde hij nog niet te veel kwijt over de USP's, die worden namelijk in de komende maanden vanzelf blootgelegd. 'Ik wil de mensen uitdagen om het proces van de bouw van Blue Rhapsody te volgen, en de nieuwe evenementenlocatie op het water te erváren. Dit schip wordt geweldig, dat staat in ieder geval vast.' Architect Frank Pieterse wil al wél iets meer kwijt over Blue Rhapsody:

 

 

'We hebben met de Blue Rhapsody in ieder geval als doel gehad om het schip als één geheel aan te laten voelen. Het schip krijgt niet het standaardrecept van een aantal dekken met een aantal functies. Je krijgt straks echt het gevoel dat het één doorlopend schip is. Er zullen straks grote evenementen plaatsvinden en mensen moeten dan het gevoel hebben dat ze een wandeling kunnen maken, zonder dat ze het gevoel hebben dat ze steeds op een andere plek zijn. Je verliest straks nooit de connectie met het vorige gebied waar je bent geweest.'

 

 


Meer weten? Klik op de visual hieronder:


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.