Architect Frank Pieterse vertelt waarom Blue Rhapsody zo spectaculair wordt

22-07-2018 - EVENEMENTENSCHIP - De contouren van het ongekende evenementenschip Blue Rhapsody worden steeds beter zichtbaar. Het meest spectaculaire evenementenschip ooit komt langzaam maar zeker tot leven. Architect Frank Pieterse geeft uitleg in woord en schets over het bijzondere ontwerp van deze varende evenementenlocatie.

EventBranche.nl ging mee naar Servie waar het ongekende evenementenschip gebouwd wordt. Daar spraken we onder meer met Constant Geerling van Blue Rhapsody. Net als Kevin Geerling wilde hij nog niet te veel kwijt over de USP's, die worden namelijk in de komende maanden vanzelf blootgelegd. 'Ik wil de mensen uitdagen om het proces van de bouw van Blue Rhapsody te volgen, en de nieuwe evenementenlocatie op het water te erváren. Dit schip wordt geweldig, dat staat in ieder geval vast.' Architect Frank Pieterse wil al wél iets meer kwijt over Blue Rhapsody:

 

 

'We hebben met de Blue Rhapsody in ieder geval als doel gehad om het schip als één geheel aan te laten voelen. Het schip krijgt niet het standaardrecept van een aantal dekken met een aantal functies. Je krijgt straks echt het gevoel dat het één doorlopend schip is. Er zullen straks grote evenementen plaatsvinden en mensen moeten dan het gevoel hebben dat ze een wandeling kunnen maken, zonder dat ze het gevoel hebben dat ze steeds op een andere plek zijn. Je verliest straks nooit de connectie met het vorige gebied waar je bent geweest.'

 

 


Meer weten? Klik op de visual hieronder:


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Uniek gelegen aan de prachtige kustlijn van Scheveningen en op slechts 10 minuten van Den Haag, maakt Grand Hotel...
 2. Luchtvaart-Themapark Aviodrome

  Aviodrome is typisch zo’n locatie waar iedere gast vol verwachting naartoe gaat en boordevol inspiratie weer vandaan...
 3. Van Nelle Fabriek

  De Van Nelle Fabriek. Industrieel Rijksmonument en trots UNESCO Werelderfgoed
 4. Neptunus BV

  De specialist in tenten voor Evenementen
 5. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners