Zijn deze prijswinnende start-ups ook interessant voor events?

12-10-2016 - EVENTBRANCHE START UPS - Altijd goed om net iets buiten de eventbranche te kijken. Zo is de BBB momenteel in MECC Maastricht, waar vandaag ook het Event Summit is, met producten, concepten en ideeen voor de horeca en hospitalitybranche. Daar wordt ook de Columbus Trophy uitgereikt, met interessante winnaars, ook voor eventprofs.

De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers die succesvol zijn als leverancier aan de hospitality, of een innovatief hospitality concept hebben ontwikkeld. Wat begon als een regionale prijs in Zuid-Nederland, is uitgegroeid naar een internationale competitie waarbij bedrijven uit heel Europa strijden om de felbegeerde trofee. De winnaar ontvangt niet alleen internationale erkenning, maar ook een aanmoedigingsprijs van € 2500,-. De winnaars van dit jaar lijken ook prima concepten voor ons eventprofessionals

Winnaar - Cocktail-box (Duitsland)
Winnaar Cocktail-box bouwt cocktailmachines in een stijlvol design. De Cocktail-box is een perfecte tool voor de professional: gemakkelijke bereiding van cocktails van enkel verse ingrediënten. Het product kan zowel worden gehuurd als gekocht als een complete, unieke mobiele bar of als vaste installatie in foodtrucks, bars en meer.

>> Bekijk de video van Cocktail-box

Tweede plaats – Internet Hotspot (Nederland)
De tweede plaats ging naar Mitchell Ariaans van Internet Hotspot, een uniek product op het gebied van marketing en speciaal gemaakt voor de hospitality industrie. Met Wi-Fi van Internet Hotspot is het mogelijk om gegevens van gasten te verzamelen.

Derde plaats – Stoov (Nederland)
Teun van Leijsen wilt met startup ‘Stoov’ de hospitality branche voorzien van hun innovatieve en duurzame stoelverwarmingssystemen. Stoov ontwikkelt gebruiksvriendelijke producten die succesvol zijn als leverancier aan de hospitality, of een innovatief hospitality concept hebben ontwikkeld.

 


BBB in MECC Maastricht
De tien finalisten presenteren hun concept of idee tijdens de beursdagen van horecavakbeurs BBB op netwerkplein Place des Amis. Hiermee biedt de BBB de finalisten een uitgebreid Euregionaal platform om potentiële relaties te ontmoeten.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. The Food Line-up

  Er is een revolutie gaande in event-catering. Niet 1 cateraar maar een line-up van meerdere gepassioneerde chefs en...
 2. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 3. Food Jazz & DJ's

  Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
 4. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding...
 5. Grill'nSmoke

  BBQ-cateraar pur sang! Grill’nSmoke is een cateraar die zich volledig heeft...

Kennis en informatie opdoen? Sluit je aan!
Word NU lid en ontvang al onze media en 6x per jaar een vooruitnodiging voor onze EventBranche Borrels...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners