Efteling+ontvangt+13%2E000+medewerkers+voor+gezamelijk+jubileum+A%2ES%2E+Watson
Nieuws

Efteling ontvangt 13.000 medewerkers voor gezamelijk jubileum A.S. Watson

EVENEMENTENLOCATIE ATTRACTIEPARK - Winkelformules Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper vierde, onder de vlag van het overkoepelende concern A.S. Watson, een gezamenlijk jubileum met 13.000 medewerkers bij attractiepark de Efteling.

Op zaterdagavond 30 mei jongstleden heeft de Efteling, nadat de laatste dag-bezoekers het Park hadden verlaten, opnieuw haar poorten geopend voor een bijzonder en exclusief evenement. Zo'n honderd bussen, met duizenden medewerkers, stroomden het parkeerterrein op voor het zogenoemde Reuzenfeest ter gelegenheid van het gezamelijke jubileum van Kruidvat (40 jaar), Trekpleister (35 jaar) en Prijsmepper (10 jaar). Na het openingswoord door de directie van het bedrijf was het attractiepark voor even van de medewerkers. De attracties en horecagelegenheden waren geopend en op de vele pleinen in het Efteling Park vonden spectaculaire optredens plaats van o.a. the Originals, Di-Rect!, dj Dennis van der Geest, Belle Perez & de Vengaboys. Een van de grootste pleinen, de Brink, werd zelfs omgedoopt tot ‘We want more plein’.

'De Efteling is sterk in het organiseren van evenementen op maat en dit evenement is daar een goed voorbeeld van. De gehele Efteling stond, inclusief attracties, horeca en entertainment, ter beschikking van de 13.000 feestende gasten. Daarbij was het Park gehuld in de kleuren van de drie bedrijven en stond alles in het teken van het thema van de avond 'beleef samen de magie', aldus Nicole Scheffers, Manager Sales van de Efteling.

'Het is uniek om je medewerkers op deze manier in het zonnetje te zetten. De combinatie van veel vrolijke en enthousiaste medewerkers, het authentieke Efteling gevoel, de vele attracties, het entertainment en de culinaire invulling, maakte deze avond tot een groot succes. Het spectaculaire en magische feest zal nog lang in het geheugen van de medewerkers en ons gegrift blijven!', aldus de directie van A.S. Watson.

Werkkostenregeling
Naast de 300 special events en 600 kleinere (zakelijke) bijeenkomsten als vergaderingen, golfdagen, heisessies etc, komt het diverse malen per jaar voor dat de Efteling bedrijven in de gelegenheid stelt om het gehele attractiepark gedurende een dag of avond in te zetten, een zogenaamd Reuzenfeest. Maar hoe zit het dan met de nieuwe werkkostenregeling die per 1 januari is ingevoerd? Dit leest u binnenkort op Eventbranche.nl!? met mMaaM 
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.