Applicatie+voor+iPhone+om+groepsuitjes+en+bedrijfsuitjes+te+boeken
Nieuws

Applicatie voor iPhone om groepsuitjes en bedrijfsuitjes te boeken

Uitjes.nl komt vanaf 19 juni met een Uitjes iPhone Applicatie. Daarmee kunnen iPhone-gebruikers groepsuitjes en bedrijfsuitjes overal in Nederland bekijken en boeken.

Uitjes.nl directeur Erik van Wilsum: 'Op een zelf gekozen rustig moment de tijd nemen om je collega’s of vrienden te gaan verrassen met een origineel uitje. Dat is wat we nu als gratis dienst aanbieden. Deze applicatie biedt de gebruiker een helder overzicht van de eigen geselecteerde uitjes in zijn of haar omgevingwaar dan ook in Nederland. Het is hierna zeer eenvoudig het gekozen uitje te delen, te boeken of samen met één van onze medewerkers verder te bespreken. Het is een uitje van een cent.'

'Personeelsverenigingen, organisatiecommissies en iedereen die op zoek is naar groepsuitjes, vrijgezellenuitjes, workshops en bedrijfsuitjes hebben het totale Uitjes-aanbod binnen telefonisch handbereik. Zij kunnen via de zoekfunctie op thema zoeken, maar ook op prijs en locatie', aldus Van Wilsum. Daarnaast maakt iedere gebruiker kans op een gratis uitje door deelname aan het online spelletje “Raad het GelUitje”

De Uitjes iPhone applicatie is geschikt voor de iPhone en iPod Touch en kan worden gedownload via de iPhone App Store.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.