Alles+gratis+voor+eventprofs%3A+beurskaarten%2C+beurstour%2C+nieuwjaarsborrel+en+content
Nieuws

Alles gratis voor eventprofs: beurskaarten, beurstour, nieuwjaarsborrel en content

#BOE19 - Ook al is het dan een internationale beurs, #BOE19 is ook om een typisch Nederlandse reden, heel erg interessant. Dus mocht u niet gaan voor die honderden standhouders, de Nederlandse beurstour, het inhoudelijke programma of het netwerken, dan is er nog altijd reden nummer: wij hebben gratis kaarten voor u. Gratis beurstour, gratis plenair programma en een gratis netwerkborrel op het Holland Pavillon.

NO BORDERS

 

Geen grenzen, dat is het thema van het Holland Paviljoen in zijn derde jaar op BOE. De initiatiefnemers verwijzen naar het thema met een typisch Nederlandse knipoog op de 30e verjaardag van de opening van de Berlijnse grens. Het aanbod van het Holland-paviljoen is indrukwekkend. Twaalf internationale sprekers, 24 exposanten en een zeer gerenommeerd netwerkevenement maken het bezoek een must voor bezoekers van de BOE.

 

1. Gratis Kaarten #BOE19


Eenvoudig gratis kaarten bestellen:
Registratiewebsite: https://www.boe-messe.de/code-einloesen/ 
Kortingscode: Noborders 

 

2. Gratis mee op Beurstour (NL)


Inschrijven voor de beurstour op de tweede beursdag:
17 januari 2019, 11.00 uur verzamelen, vertrek 11.30 vanaf het Holland Pavillon
Inschrijven: https://www.eventbrancheduitsland.nl/beurstour.html 

 

3. Nieuwjaarsborrel EventBranche


Het Holland Pavillon is tijdens #BOE19 op beursdag 1 ook dé plek voor de Nieuwjaarsborrel. Kom naar het Holland Pavillon wees welkom en proost op een prachtjaar. LET OP: entree is gratis, maar u heeft wel een toegangskaart voor de beurs nodig (zie 1. Gratis Kaarten #BOE19)

4. Inhoudelijk programma


Twee dagen achtereen is het Holland Pavillon de place to be als het om inspirerende content gaat. Bekijk het programma en wees welkom: https://www.eventbrancheduitsland.nl/programma.html

 

 
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.