Alice+van+der+Slikke+zakelijk+manager+van+museum+De+Mesdag+Collectie
Nieuws

Alice van der Slikke zakelijk manager van museum De Mesdag Collectie

MUSEUM AMSTERDAM - Het Van Gogh Museum medlt dat Alice van der Slikke (1980) is benoemd tot Zakelijk Manager van De Mesdag Collectie. De Mesdag Collectie is niet alleen toegankelijk voor museumbezoekers, maar biedt ook mogelijkheden voor ontvangsten en evenementen.

Van der Slikke, die verantwoordelijk is voor de strategische zichtbaarheid van het museum, de bedrijfsvoering en het genereren van nieuwe zakelijke mogelijkheden, ziet volop kansen: 'Ik verheug me erop om aan de slag te gaan bij De Mesdag Collectie; een uniek museum, dat een geweldige collectie laat zien van een verzamelaar met veel kennis en een vooruitziende blik. Dit museum moet iedereen gezien hebben en daar wil ik graag aan bijdragen.'

Alice van der Slikke heeft ruime ervaring opgedaan in de evenementen en hospitality branche. Onder meer bij ABN AMRO Mees Pierson, waar zij als eventmanager verantwoordelijk was voor het relatiebeheer, evenementenmanagement en sponsoring. Ook Den Haag kent Van der Slikke goed omdat zij als P.A. van de General Manager voor Hotel des Indes werkte.

EventBranche Select >> evenementenlocatie

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.