Algemeen+Directeur+Toverland+kiest+nieuwe+functie%2C+Gelissen+Group+neemt+directievoering+over
Nieuws

Algemeen Directeur Toverland kiest nieuwe functie, Gelissen Group neemt directievoering over

Na 20 jaar Algemeen Directeur van Attractiepark Toverland te zijn geweest, gaat Caroline Kortooms zich binnen Toverland verder specialiseren in haar passies. Zij zet haar carrière vanaf nu voort als Leider Visie en Bedrijfscultuur. De algemene directievoering wordt voortgezet door Jean Gelissen jr. en Jean Gelissen sr. van moederbedrijf Gelissen Group.

Toverland is sinds de openingsdag onder leiding van Caroline Kortooms uitgegroeid tot een toonaangevend attractiepark dat zich onderscheidt in haar themagebieden en attractieaanbod. Daarnaast heeft Toverland een heel eigen visie ontwikkeld op leiderschap en bedrijfscultuur. “Precies van deze vakgebieden gaat mijn hart sneller kloppen”, vertelt Caroline. “Ik kijk dan ook erg uit naar mijn nieuwe functie als Leider Visie en Bedrijfscultuur.”

Tevens is het al lang een grote wens van Caroline om ook buiten Toverland organisaties te inspireren om te werken vanuit de persoonlijke ‘magie’ van hun medewerkers. “Hier kan ik me nu volledig op focussen.”

Ideale combinatie
Caroline heeft in overleg met haar broer Jean Gelissen sr. en haar neef Jean Gelissen jr. deze beslissing genomen. Hiermee zet Toverland organisatorisch een ideale combinatie neer. De bedrijfseconomische talenten van Jean sr. en Jean jr. en de mensgerichte passie van Caroline zorgen voor een nog stabielere basis waarop Toverland als familiebedrijf kan blijven doorgroeien.

Naast Jean Gelissen jr. en Jean Gelissen sr. bestaat het directieteam van Toverland uit Paul Oomen (Technisch Directeur) en Carin van Berkel (Commercieel Directeur).

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.