Alex+Bontenbal+stopt+bij+La+Promesse
Nieuws

Alex Bontenbal stopt bij La Promesse

EVENEMENTENBUREAU - Alex Bontenbal stopt bij La Promesse en gaat verder met Rattle Records. Per 1 juni 2011 gaat Rattle Records zelfstandig verder onder leiding van Alex Bontenbal en Michiel Steenhuis.

Bontenbal verklaart zijn stap: 'Met deze keuze krijgt het muzieklabel van o.a. ‘Kidz-DJ’ en ‘Baby-DJ’ de focus die het nodig heeft voor de volgende groeifase. Voor dit najaar staan nieuwe marktintroducties gepland die het ‘gouden’ succes van vorig jaar moeten overtreffen.'

‘We zagen al langer dat we met het concept van de Kidz-DJ echt wat te pakken hadden en dat er serieuze kansen liggen. Voor verdere uitbouw is focus en ondernemerschap nodig en dat is lastig te combineren met een andere fulltime onderneming. Bij La Promesse hebben we vorig jaar reeds hierop ingespeeld met een uitbreiding van het management. De move naar Rattle Records is nu de volgende logische stap’, aldus Alex Bontenbal.

Rattle Records is in 2009 opgericht door Michiel Steenhuis en Alex Bontenbal. Beide ondernemers zagen ruimte in de markt voor een nieuw soort kindermuziek, die zowel bij kinderen als bij ouders in de smaak zou vallen. Ze begonnen als eerste met Kidz- DJ, in de avonduren, naast hun eigen bedrijven: Advocatenkantoor Steenhuis en La Promesse Connective Concepts & Events. Met de successen van 2010 (o.a. ‘Kidz DJ I love Sint’ was bij uitlevering al Goud) en de uitbreiding van de portfolio was dit niet meer te combineren. Michiel Steenhuis houdt nog wel zijn kantoor aan, maar Alex Bontenbal gaat zich full time met het platenlabel bezighouden.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.