Airbnb+zet+grote+stap+in+meeting%2D+en+eventwereld%3B+maar+welk+online+platform+moet+u+hebben%3F
Nieuws

Airbnb zet grote stap in meeting- en eventwereld; maar welk online platform moet u hebben?

LOCATIE BOOKINGSPLATFORM - Met de overname van Gaest.com zet Airbnb een nadrukkelijk stap in de wereld van meetings en events. Het internationale topmerk mengt zich daarmee in een strijd tussen diverse boekingsplatforms. EventBranche.nl vond het tijd om die platforms eens op een rij te zetten en te vergelijken.

Ook de Nederlandse speler Venuesuite werd hier in mee genomen. Het jonge platform scoorde goed ten opzichte van andere internationale platforms aangezien het de laagste commissie vraagt (aan locaties zelf) en het gebruik voor boekers kosteloos is.

Het is een absolute wereldwijde ontwikkeling: waar we het eerst moesten doen met intermediairs die het werk uit handen namen tegen een vergoeding voor o.a. het vinden van een locatie, zijn er nu diverse platforms die het boeken van een locatie vereenvoudigen en het makkelijk maakt om online direct met venues te schakelen. Om het vergelijkende onderzoek ook over de grens gepubliceerd te krijgen in samenwerking met de diverse eventmediapartners van EventBranche.nl is de visual in Engels gemaakt, klik op de visual om een grotere versie te bekijken: 


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.