Ahoy+Rotterdam%3A+Jolanda+Jansen+en+Peter+van+der+Veer+volgen+Jos+van+der+Vegt+op
Nieuws

Ahoy Rotterdam: Jolanda Jansen en Peter van der Veer volgen Jos van der Vegt op

EVENEMENTENLOCATIE / ROTTERDAM - Jos van der Vegt was jarenlang de man achter de Rotterdamse evenementenlocatie Ahoy. Onder zijn leiding kreeg het Sportpaleis een indrukwekkende makeover. Jolanda Jansen en Peter van der Veer volgen in juli Van der Vegt op.

Jolanda Jansen en Peter van der Veer zijn beiden jarenlang werkzaam binnen Ahoy; Jolanda als General Manager Consumer Events en Peter als General Manager Venue. Beiden maken tevens deel uit van het managementteam en zijn samen met Jos van der Vegt, Kitty van Dongen (CFO) en Gert-Jan van den Nieuwenhoff (General Manager Business to Business) aandeelhouder van Ahoy Rotterdam N.V.

 

Nieuwe structuur
In hun nieuwe rol zullen de twee directeuren verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding en algemene bedrijfsvoering van Ahoy. De functie van Algemeen Directeur komt hiermee te vervallen. Jolanda Jansen zal primair verantwoordelijk zijn voor het organiseren van eigen producties en Peter van der Veer voor de exploitatie van de accommodatie.

Jos van der Vegt draagt zijn functie, na vijftien jaar lid te zijn geweest van de directie van Ahoy Rotterdam, met trots en genoegen over. De bedrijfsvisie zal in de lijn van de afgelopen jaren worden voortgezet door deze nieuwe directie die zichzelf binnen het bedrijf heeft bewezen en vertrouwd en succesvol is in de beurzen- en evenementenbranche.

Ondanks zijn terugtreden als Algemeen Directeur blijft Jos van der Vegt nauw betrokken bij Ahoy in zijn rol als grootaandeelhouder. In die hoedanigheid treedt hij op als toezichthouder op de directie en blijft hij een bijdrage leveren aan met name strategische aangelegenheden.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.