Agile transformeren: hoe doe je dat? Ontdek het tijdens Agile 2020

11-12-2019 - Agile 2020 is hét kennisevent voor beginnende en gevorderde Scrum Masters, Product Owners, Team Members en Agile Coaches. Tijdens diverse break-out sessies wordt je bijgepraat over hoe jij jezelf in één van deze rollen kan ontwikkelen. Na een succesvolle editie in 2019, waarbij ruim 800 professionals geboeid werden, is het tijd voor een nieuwe editie van Agile 2020 op 5 maart in de Johan Cruijff ArenA.

Het Agile vakgebied doorleeft continue ontwikkeling. Deze ontwikkelingen dragen zorg aan het ontstaan van verschillende expertises. Hierdoor krijgen steeds meer afdelingen te maken met Scrum en wordt er een organisatiebrede Agile transformatie doorgevoerd. 

Agile 2020

Als verbindende factor tussen de top van de sport en het bedrijfsleven, trapt niemand minder dan drievoudig Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband het programma af. Hierop volgend heeft keynote Rini van Solingen het over hoe je concreet op waarde stuurt en hoe je helpt op waarde te prioriteren. Tussen deze twee keynotes door kun je tijdens diverse workshops meer te weten komen over System Thinking, de Agile werkvorm en hoe je moeiteloos beweging creert; ook als het vast lijkt te zitten.

Drie verschillende tracks gedurende de dag spelen in op de rollen van Scrum Master, Product Owner, Team Member en Agile Coach. Verschillende trainers van organisator Prowareness en externe sprekers komen aan het woord om hun kennis en ervaring over te dragen aan mede professionals. De dag wordt knallend afgesloten met de Agile Awards waarbij professionals uit verschillende categorieën genomineerd worden en uiteindelijk elke categorie één winnaar kent. 

>> Meer weten? Klik hier voor meer informatie

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners