Afscheid van EventBranche Borrels, welkom EventBranche LIVE

11-02-2019 - EVENTBRANCHE.NL - Ooit bedacht het team van Feestelijk Zakendoen met enkele branchegenoten de brancheborrel, dat werd later de FZ Brancheborrel en niet veel later ook de EventBranche Borrel. De tijden veranderen en dus komt er een eind aan een fenomeen in de branche: de Brancheborrel is niet meer. Of nou ja....de borrel wordt gewoon nog veel beter en interessanter. Wees welkom op EventBranche LIVE.

'De EventBranche Borrel wordt onderdeel van een nieuw concept: EventBranche LIVE. Het plenaire gedeelte, de borrel, het netwerken, de locatie ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje, dat gaan we echt niet 'weggooien' hoor, maar we gaan er iets extra's aan toevoegen. Zo organiseerden wij afgelopen jaar een congres over nieuwe wet- en regelgeving, maar was er ook een relatiedag voor onze partners en klanten en precies dat soort momenten gaan we samenvoegen met de EventBranche Borrels. Wij hebben nooit te klagen over animo of kwaliteit, maar we kennen de drukke agenda's en de vele initiatieven, vandaar deze bundeling van krachten, een aantal keer per jaar', aldus Robin van Leeuwen van EventBranche.nl.

Het eerste EventBranche LIVE moment is op 11 maart in Kamerik bij de compleet gerenoveerde en uitgebreide evenementenlocatie Buitenplaats Kameryck. De inschrijving voor leden gaat deze week open. Zij ontvangen zoals gewend een persoonlijke uitnodiging. Direct daarna maken we het programma bekend.

 

LATER MEER...

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Hét kennis event over evenementen: 120 kennissessies en 5 podia

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners