60 procent opdrachtgevers in startblokken: na COVID-19 direct weer events op locatie

02-02-2021 - ONDERZOEK OPDRACHTGEVERS LIVE COMMUNICATIE EN EVENTS - Het onderzoek onder opdrachtgevers van live communicatie, experience marketing en events loopt nog, maar een eerste tussenuitslag van één van de vragen is op zijn minst interessant te noemen. Een meerderheid van de opdrachtgevers (60%) geeft aan direct na het opheffen van de COVID-19 maatregelen weer over te gaan op events op locatie.

Mark Haagen van evenementenlocatie Buitenplaats Kameryck in Kamerik bij Woerden nam contact op met EventBranche.nl. 'De vraag die echt overblijft: wat gaan bedrijven straks doen, als het weer mag? Gaan ze dan meteen weer events op locatie organiseren?' Dat zijn we dus maar gaan vragen. Inmiddels hebben we tientallen bedrijven bereid gevonden om de 10 vragen te beantwoorden. We gaan voor de 100 respondenten, maar nu al is er een duidelijke lijn zichtbaar in de antwoorden. Bijvoorbeeld op onderstaande vraag:

Opvallend en geruststellend genoeg: geen nee's bij deze vraag. Ben je zelf opdrachtgever of wil je jouw opdrachtgevers ook activeren om een reeel beed van de wederopstanding te krijgen? Vraag ze dan onderstaande enquete in te vullen (alleen voor opdrachtgevers).

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners