5 wetenschappelijke voordelen van de EventBranche Barbecue

03-07-2018 - #BBQ18 Jazeker, wij kunnen onderbouwen met feiten waarom jij nog een kaartje moet scoren voor de barbecue. Laat jezelf overtuigen met deze 5 voordelen.

1. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zonlicht een directe invloed heeft op je hormoonstelsel. Het maakt endorfine aan, ook wel ‘het gelukshormoon’. Het toeval wil dat het maandag 26 graden wordt!  
 

2.  600 eventprofessionals hebben zich aangemeld. Wij durven te garanderen dat je je netwerk uitbreidt op deze dag, dat is statistisch gezien onoverkomelijk. Is dit niet gelukt? Dan moet er iets misgegaan zijn. Dan ben je met het powerkiten per ongeluk aan de oversteek naar Engeland begonnen of je bent bijvoorbeeld opgestapt na het volleyballen aangezien jij, als wannabe topsporter,  de nederlaag niet kon verkroppen.

3.  Een ander onderzoek heeft aangetoond dat wanneer u eerder van kantoor vertrekt dat u een langere vrije middag heeft. Dat mag toch ook best een keer?

4.  Fysieke activiteit heeft een positief effect op het cognitief functioneren. Een sterke cognitie draagt dan weer bij tot het vermogen tot probleemoplossing en besluitvorming. Iets met frontale kwab, rechter hersenhelft, cognitieve resonantie. Haak nog niet af! Ons punt is: het sportieve samenzijn heeft meer voordelen dan je voor mogelijk kan houden.

5.  Wellicht niet zo wetenschappelijk; maar een 5-tal nieuwe en succesvolle artiesten en een uniek BBQconcept zorgen voor een inspiratieboost. Dat is toch handig en waardevol in aanloop naar jouw volgende evenement. Just saying…

Ben je met deze wetenschappelijke onderbouwing nog niet over de streep getrokken? Dan gooien we nog één ding in de strijd. Het schijnt dat we je de mogelijkheid moeten geven om te kiezen tussen twee of meer opties om de kans tot aankoop te vergroten.  Hierbij de keuze uit:

- een ticket met lunch
- een ticket zonder lunch 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners