5+redenen+waarom+jij+de+BeachBrancheBarbecue+niet+mag+missen
Nieuws

5 redenen waarom jij de BeachBrancheBarbecue niet mag missen

Er zijn van die events die je écht niet wilt missen. De BeachBrancheBarbecue is zo'n evenement, die elke eventprofessional dik onderstreept in zijn of haar agenda heeft staan. Waarom dit zo'n bijzonder evenement is, leggen we aan de hand van vijf redenen uit. Heb jij nog geen tickets? Meld je dan nu snel aan, want maandag 3 juli is dichterbij dan je denkt. Meer dan 350 collega's gingen je al voor.

Maandag 3 juli is het tijd voor de BeachBrancheBarbecue. Ook dit jaar strijken we neer in Scheveningen, bij Beachclub Manta dit keer. Hier gaan we er weer een fantastische dag van maken met alles er op en er aan.

Feesten

We kunnen tientallen redenen verzinnen waarom ook jij dit event niet mag missen. We houden het hier op de vijf belangrijkste. Reden nummer 1 is misschien wel de beste. We gaan gewoon lekker feesten. Het hele jaar door organiseren we events voor onze opdrachtgevers. De BeachBrancheBarbecue is een feest voor en door professionals, die kunnen laten zien hoe goed ze kunnen feesten.

Teambuilding

Reden nummer 2 is teambuilding. Kom lekker een dagje naar het strand leuke dingen doen. Zo leer je ekaar ook eens van een andere kant kennen. Even een dagje eruit vergoot de teamspirit. Reden nummer 3 is inspiratie. De frisse zeewind zorgt voor ruimte in de grijze cellen, die de afgelopen maanden overuren hebben gedraaid. Kijk naar de collega's die zich met hun activiteiten presenteren op het strand en laat je inspireren door boeiende gesprekken.

Reden nummer 4 is netwerken. Als je met ruim 350 collega's samenkomt in Beachclub Manta, dan weet je zeker dat je mensen kent en dat je contacten uitbreidt met interessante collega's. En netwerken is absoluut geen doel van het evenement, maar het gebeurt gewoon. We kunnen inmiddels een boek schrijven over de contacten die hebben geleid tot succesvolle zakelijke deals en ja ... zelfs tot huwelijken.

Live!

Reden nummer 5 is live! Niks is beter en krachtiger live! Samen, met elkaar, samen beleven, samen ruiken, samen proeven, samen spelen. De BeachBrancheBarbecue omvat een beachvolleybal-toernooi, een gezellige barbecue en een topfeest met bekende artiesten. De editie 2023 #BBBQ23 wordt wederom een legendarische editie. Die wil je niet missen.

Bestel nu je kaarten voordat het te laat is!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.