4Culture is Live Aid voor artiesten

14-03-2020 - EVENEMENTEN ENTERTAINMENT - 'Ondanks het Corona virus vinden wij dat cultuur moet doorgaan en aangezien je zelf niet meer naar het theater, poppodium of evenement kunt, brengen wij het naar jou', valt te lezen op de website livestream4culture.nl. Het livestream-event hoopt met donaties geld op te halen.

4Culture Live! is een initiatief van Gigworld en Entertain-ME. De organisatie legt in een persbericht uit wat het evenement precies behelsd:

'Het coronavirus heeft Nederland in zijn greep en de overheid treft harde maatregelen. Deze maatregelen zijn nodig, maar hebben ook verregaande gevolgen voor zelfstandigen in onder ander de entertainment & evenementen business. Veel artiesten en bureaus vrezen voor hun voortbestaan en 4Culture! wil die mensen helpen om hun hoofd boven water te houden.

Koppen bij elkaar
Sander Steffen (Entertain-ME) is een van die artiesten die het klappen van de zweep voelt. Hij is alleen niet van plan om te blijven zitten en te hopen dat het overwaait. “Juist nu is het belangrijk dat we de koppen bij elkaar steken en kijken hoe we elkaar kunnen helpen.” Zodoende heeft hij samen met Simon Onbelet (GigWorld) de handen ineen geslagen en zijn ze aan de slag gegaan.

Het idee, een livestream met de mogelijkheid om te doneren. Zolang er gedoneerd wordt, gaat de livestream door. De kijkers houden de artiesten dus spreekwoordelijk in leven. De artiesten zijn stuk voor stuk professionele artiesten die hun brood verdienen door op te treden. Maar ook een aantal bekende Nederlanders zullen het podium betreden waaronder Dennis van Aarssen (TVOH 2019). Daarnaast zullen er nog vele suprise acts komen. Alle artiesten zijn artiesten van het hoogste niveau en doen allemaal gratis mee aan dit project.

Meerdere dagen
Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen en dit aan het einde te verdelen onder iedereen die heeft bijgedragen. Het doel, samen elkaars hoofd boven water houden, want samen staan we sterk. De locatie is nog niet bekend, maar de line-up ziet er nu al fantastisch uit. Het beloofd een show vol entertainment te worden met veel humor, muzikaliteit, verwondering en verrassingen. Het doel is om woensdag al live te gaan en het meerdere dagen vol te houden.

Artiesten kunnen zich uiteraard nog aanmelden. Dit kan door een mail te sturen naar aanmelden@livestream4culture.nl. De livestream is vanaf woensdag te zien op www.livestream4culture.nl. De website is nu al online en het is ook al mogelijk om te doneren.

1 Reacties

Thnx voor de publicatie en hulp!
Hans Verschuuren @ 15-03-2020 08:06 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners