45 trends voor het optimaliseren van je event in 2016

31-03-2016 - EVENEMENT EN ONDERZOEK - Het Event Marketing Institute van Eventmarketer.com publiceerde onlangs, in samenwerking met de Global Experience Specialists, het Trend Tracker rapport. Een overzicht van alle eventtrends voor 2016 op het gebied van eventplanning, strategie, marketing, technologie en design.


Het afgelopen jaar zijn er heel wat eventbarrières doorbroken en is 'engagement' met de doelgroep geherdefinieerd. Technologieën, van drones tot virtual reality en live streaming, zijn beland in de handen van de consument die op zijn beurt de controle heeft over de inhoud en output van informatie die eventorganisatoren samen brengen in een live event.

Marketing- en communicatieprofessionals hebben de waarde van events bewezen in de traditionele marketingmix door betere planning, meetbare doelstellingen en activaties voor  specifiekere doelgroepen. Maar in het aankomende jaar vindt een zee aan veranderingen plaats die ons anders gaat laten nadenken over de invulling van evenementen. Hoe kunnen we op een nog dieper level binden met onze doelgroep? Hoe promoten we ons product, dienst of event in wereld die samenhangt van online interactie en social media kanalen? En hoe kunnen we voldoen aan de verwachtingen van drie verschillende generaties eventbezoekers?

Lees het hele Trend Tracker rapport met een snelle checklist van 45 trends voor 2016!

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 2. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 3. Lindhout Events

  Lindhout Events wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij zijn snel, accuraat en hebben...
 4. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 5. Omnivents, avontuurlijk evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners