3D-kunstdoolhof krijgt eventspace en rooftoplocatie voor zakelijke evenementen

13-05-2019 - Deze week opent Doloris Meta Maze in het oude postkantoor vlak naast het station in Tilburg, hèt nieuwe creatieve complex van Nederland, haar deuren. De locatie bestaat uit een ‘climb-through’ art experience en een gigantische rooftop met restaurant en terras. Daarnaast opent de locatie op 1 juli een eigen eventspace voor 200 personen!

Meta Maze (zoals het doolhof officiëel heet) is een surrealistisch doolhof van 400 m2, bomvol kunst en een hoog Alice in Wonderland gehalte, en de opvolger van het tijdelijke doolhof Peristal Singum in Berlijn. Deze locatie trok in 4 jaar tijd ruim 40.000 bezoekers. De locatie in Tilburg zal echter permanent zijn en beschikken over 40 ervaringskamers. Daarmee is dit de enige “immersive art experience” van dit formaat in Europa en qua vorm uniek in de wereld.

Daar bovenop vind je Doloris’ Rooftop. Op deze unieke locatie, op 20 meter hoogte en als verbinding tussen de Spoorzone en de binnenstad, kun je ontspannen en genieten van de skyline van Tilburg. Het rooftop restaurant samen met het dakterras (inclusief 360° uitzicht) maken Doloris een van de grootste rooftops in de Benelux. De keuken serveert wereldse smaken in een all-day menu. Dit is dé plek in Tilburg waar authentiek comfort food, creatief gepresenteerd wordt in uiteenlopende kleine gerechten.

De locatie werkt momenteel nog aan een eventspace voor ongeveer 200 personen. Deze zal vanaf 1 juli haar deuren openen en te boeken zijn voor evenementen, workshops, kleine congressen en vergaderingen. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

  Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is gelegen op een bosrijk eigen landgoed midden op de Utrechtse...
 2. Walibi Holland

  Wil je een bloedstollende dag beleven met je team, geen saaie vergaderingen meer? Je zakenrelaties entertainen óf je...
 3. Amstel Boathouse

  Nieuwe eventlocatie aan de oever van de Amstel
 4. De Werkspoorkathedraal

  Industriële evenementenlocatie van maar liefst ± 5.500m2
 5. Pathé Business

  Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners