3 redenen om naar EventBranche LIVE te komen bij congreslocatie Kameryck

08-03-2019 - Na diverse rechtszaken, een bouwstop en vele euro’s verder is er, aan de reeds bestaande eventlocatie Kameryck, een vernieuwde congreslocatie verrezen in het groene hart aan de A12. Met 12 flexibele zalen, 20 hectare buitenterrein én een eigen groepsaccommodatie is Buitenplaats Kameryck helemaal toekomstproof; en inmiddels geopend. De locatie host op 11 maart de eerste editie van EventBranche LIVE; een uniek moment om Nederlands nieuwste congresaccommodatie te komen ontdekken! Wij geven je drie redenen...

1. De nieuwe congreslocatie van Kameryck
Het is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten; er is ruimte voor 850 personen (400 plenair), er zijn 12 subzalen voor workshops, meetings of keynote sessies, een eigen keukenbrigade die werkt met biologische streekproducten, de locatie beschikt over een minidorp met 18 idylische veldhuysjes om in te overnachten en een groene zee aan ruimte, met o.a. een 18-hole Pitch & Putt, voor ontelbare buitenactiviteiten, bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten. En ook nog eens WKR-proof! Absoluut de moeite waard dus om als eventprofessional een kijkje te komen nemen!

2. Je leert alles over effectieve contentmarketing
Hoe optimaliseer je je online zichtbaarheid? Hoe behaal je meer rendement? En wat zijn de belangrijkste tips bij het maken van goede content? Het middagprogramma staat geheel in het teken van kennis en tips rondom contentmarketing. Want hoe blijf je nu onderscheidend ten opzichte van de concurrentie en welke methoden werken nu juist wel of niet. Onze experts delen hun kennis en zorgen voor inspiratie waar je meteen mee aan de slag kunt!

3. Inspirerende eventconcepten & een netwerk van professionals
Met Gouden Giraffe Learn from the Best krijg je een kijkje in de keuken achter een groot merk of award winnend evenementenbureau. Tips, tricks en inspiratie, merkstrategie, de rol van LIVE in de marketingmix, welke keuzes zijn gemaakt en waarom, het behaalde rendement etc. Aansluitend is het tijd om te netwerken met alle aanwezige professionals uit de branche en te genieten van heerlijke catering uit eigen keuken!

WIL JIJ HIER BIJ ZIJN? MELD JE DAN NU NOG AAN VIA WWW.EVENTBRANCHELIVE.NL

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin...
 2. ss Rotterdam

  Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend...
 3. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...
 4. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 5. De Werkspoorkathedraal

  Industriële evenementenlocatie van maar liefst ± 5.500m2

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners